Aanbiedingen en ActiesCharity avond 29 november: Adopteer een monnik en geef deze kinderen net als vele andere kinderen een toekomst.


Charity avond
Wine – Dine
29 november, aanvang 19.00 uur
Het Amstel Boathouse Amsteldijk 223 Amsterdam

Malando orkest zal de avond invullen met een vrolijke noot
HarmJan Bloem van TV BBQ “ ik kom bij je eten” zal voor vele lekkernijen zorgen
Het Amstel Boathouse voor het diner
Tijdens de avond een veiling met veilingmeester: Frederik Baerveldt
Loterij

Enkele jaren geleden werd door Angeli van de Kerkhof de Mieke Huigen stichting opgericht. Via deze stichting wordt een ziekenhuis onderhouden in Zambia waarbij de Lions, Kiwani's en Wilde Ganzen de Mieke Huigen Stichting enorm steunden met een nieuw kinderziekenhuis, waterpompen en veel nieuwe apparatuur voor de verlos- en operatiekamers.

Het Angeli Travel team is als touroperator al jaren actief betrokken bij ‘goede doelen’ in verschillende landen over de wereld. Naast het samenstellen van maatwerkreizen, hebben de dames van Angeli Travel een gezamenlijke belang om hulp te bieden waar het nodig is.

Na enkele bezoeken aan het koninkrijk Bhutan richten Bouke van Dijk, de Azië specialist van Angeli Travel en Angeli hun aandacht op het Bhutan Youth Development Funds (YDF) http://www.bhutanyouth.org/ een organisatie speciaal gefocust op de minder bevoorrechte jongeren en bieden ze steun en financiële hulp aan jeugd ontwikkelingsactiviteiten zoals onderwijs, basisvaardigheden en beroepsopleidingen.

Deze charity avond wordt gehouden voor hele jonge monniken uit Bhutan die in zes verschillende kloosters in het Himalaya gebied wonen. Wij streven samen met Bhutan YDF naar onderwijs voor deze kinderen zodat ze kunnen leren lezen, schrijven en rekenen.

Deze avond staat in het kader van:
Adopteer een monnik en geef deze kinderen net als vele andere kinderen een toekomst.

Geef om het kind en reserveer uw stoel
€ 100,00 per persoon

info@angelitravel.nl
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl