Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

ANVR Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen
Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Leden, aangesloten bij het ANVR en herkenbaar aan het ANVR-logo als kwaliteits- en garantiewaarborg, bieden de consument deze zekerheid en kwaliteit. Alle bij het ANVR aangesloten reisbureaus en reisorganisatoren zijn vanwege hun ANVR lidmaatschap verplicht aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Ook Angeli Travel is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.
Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de informatie over en de kwaliteit van reizen. Angeli Travel verklaart de algemene reisvoorwaarden van de ANVR van toepassing voor alle reizen op deze website.

Belang van boeken bij een ANVR reisorganisatie
Als je een reis boekt wil je weten of je geld veilig is bij die reisorganisatie en of er garanties zijn dat je reis goed wordt uitgevoerd, of dat je verhaal kunt halen mocht er onverhoopt wat mis gaan.
Angeli Travel is aangesloten bij SGR en ANVR en voldoet daarmee aan de hoogste Nederlandse eisen die je aan een reisorganisatie kunt stellen. Je bent verzekerd van evenwichtige bemiddelings- en leveringsvoorwaarden: de ANVR-reisorganisatie sluit je reisovereenkomst onder de toepassing van de ANVR-boekings- en reisvoorwaarden. Deze beide voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. Heb je een klacht die niet naar tevredenheid door ons wordt opgelost, dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Reizen te Den Haag. De Geschillencommissie behandelt de zaak in een zitting en zal na partijen gehoord te hebben, een bindende uitspraak doen.

Artikel 9, lid 3 van de ANVR reisvoorwaarden geeft aan dat reisorganisaties annuleringsvoorwaarden kunnen hanteren die specifiek op de organisatie zijn toegesneden. Een goede annuleringsverzekering dekt in veel gevallen de volledige kosten van de annulering. Annulering van de reisovereenkomst door de klant dient schriftelijk te geschieden. Annuleringen buiten kantooruren worden geacht te zijn verricht op de eerstvolgende werkdag.
Bij Angeli Travel worden de ANVR afwijkende voorwaarden voor de reiziger gehanteerd.


Afwijkende annuleringsvoorwaarden bij Angeli Travel

a. Voor eigen-vervoerreizen naar wooneenheden zoals bungalows, appartementen, stacaravans en campingstaanplaatsen, zijn naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vr de vertrekdag: de aanbetaling;
  • bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vr de vertrekdag: 60% van de reissom;
  • bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;
  • bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Angeli Travel mag afwijkende annuleringsvoorwaarden hanteren bij het boeken van cruises, lijndienstreizen, rondreizen (incl. camperverhuur), avontuurlijke reizen, eigen vervoerreizen inzake de verhuur van motorboten of zeiljachten, resp. reizen met bezoeken aan nationale parken incl. pretparken of bezoeken aan culturele - of sportevenementen, en van reizen buiten Europa en de Middellandse Zeelanden kunnen afwijken van het bepaalde in artikel 6 lid 1 en artikel 12 lid 1 (aanbetaling en annulering).
Zij dienen deze afwijkende bepalingen vooraf duidelijk aan de reiziger kenbaar te maken.


Bij annulering via Angeli Travel in een Zuid-Midden Amerikaans, Afrikaans, Aziatisch Land(en) of/en een land(en) in het midden Oosten dan is de klant de volgende bedragen verschuldigd:

  1. tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling zijnde 20% van de reissom;
  2. 56 dagen (inclusief) tot op de dag van vertrek (inclusief): de volle reissom.
  3. Wanneer tickets direct betaald en geprint moeten worden dan zijn deze tickets non-refundable ( non refundable is dat geld niet terug gestort wordt) en wijzigingen zijn niet toegestaan

Alle reisbescheiden worden uiterlijk 10 dagen voor vertrek toegestuurd.


ANVR voorwaarden

http://www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf

Zie voorwaarden ANVR op: ANVR Reisvoorwaarden & ANVR Boekingsvoorwaarden

   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl