GROEPSREIZEN VIA ANGELI TRAVELAngeli Travel werkt al jaren met verschillende goede agenten in Afrika. Deze agenten hebben zich gespecialiseerd in groepsreizen bestaande uit een internationaal gezelschap. Dit betekent dat er verschillende nationaliteiten in n en dezelfde groep samen reizen wat een reis al interessant maakt. De reizen kunnen plaatsvinden in n of meerdere landen.

De agenten waarmee Angeli Travel samenwerkt:

Drifters www.drifters.co.za  
Game Trackers www.gametrackersafaris.com  
Jenman www.jenmansafaris.com  
Karibu www.karibu.co.za  
Kiboko www.kiboko.co.za  
Kiboko Camp & Safaris www.kiboko-safaris.com  
Nomads www.nomadtours.co.za  
Sunway www.sunwaysafaris.com  
Wild Dog www.wilddog-safaris.com  
Wildlife www.wildlifeadventures.co.za  
Wildfrontiers www.wildfrontiers.com
Tucan Travel www.tucantravel.com  
     


Zo bieden we internationale reizen aan met overnachtingen in hotels, lodges, chalets, inns, hutten, bungalows, rondavels en guesthouses. Voor de avontuurlijke reizigers hebben we de internationale kampeerrondreizen. Sommige reizen gaan met kleine gezelschappen en andere reizen met grote groepen. Vaak is een reis met een kleiner gezelschap exclusiever en duurder en een reis met een groter gezelschap is wat goedkoper. Zo is ook de ene reis wat luxer en de andere reis wat avontuurlijker. Dus voor iedereen is er wel een keuze uit het reisassortiment wat aangeboden wordt door de agenten.

Angeli Travel heeft besloten om alle groepsreizen niet meer te vertalen in het Nederlands omdat dit een enorm karwei is en bijna iedere Nederlander de Engelse taal goed beheerst.
Omdat Angeli Travel de reizen niet meer vertaald, hebben ze besloten een korting te geven op de reis zoals hieronder beschreven. Veel reizigers boeken rechtstreeks via de website en hebben geen hulp nodig van Nederlandse touroperators maar nemen daardoor wel een risico. Daarom bieden wij vertrouwde websites aan van onze collegas waar we al jaren mee samen werken en waarop de reiziger zelf zijn reis kan uitzoeken en alle informatie kan vinden zonder de hulp van een Nederlandse touroperator. Maar het voordeel om de uitgekozen reis bij Angeli Travel te boeken is om de korting die gegeven wordt maar ook het vertrouwen want Angeli Travel is lid van de SGR en ANVR. De reis kan dus geboekt worden zonder een risico want veel reizigers die op internet boeken hebben helaas moeten ondervinden dat rechtstreeks boeken en betalen met creditcards vaak verkeerde gevolgen kunnen hebben en hun geld zijn kwijt geraakt. Bovendien kan Angeli Travel ook nog eens behulpzaam zijn bij het boeken van internationale- en binnenlandse vluchten, transfers, accommodaties voor of na de reis of met verlengingen na de groepsreis. Dus alle redenen om met een betrouwbare touroperator in zee te gaan en een kijkje te nemen in de aangeboden websites van de collega's van Angeli Travel

Hierbij nodigen we u uit een kijkje te nemen op de websites van onze collegas in Afrika zodat u zelf, op eigen gelegenheid, een geschikte reis kunt uitzoeken die op uw lijf geschreven staat. Ook de informatie van de agent over de reizen, vertrekdata en prijzen vindt u op de websites.

Mocht u alles zelf hebben uitgezocht op de websites en een keuze hebben gemaakt en zou u de reis willen boeken dan zal Angeli Travel u een boekingskorting op de reis geven van 5% tot 10% op het landarrangement (niet op: vluchten, local payments, n persoonskamertoestag, extra hotelovernachtingen, verlenging en verzekeringen).

Mochten bovenstaande agenten ook individuele reizen op de websites aanbieden, dan geeft Angeli Travel hierop 5% korting en kan naar wens ook de vluchten en evt. verlengingen geboekt worden.

Angeli Travel verzorgt naar wens uw internationale vlucht, eventuele binnenlandse vluchten, extra hotelovernachtingen voor of na de reis, de transfers, eventuele verlengingen en annulerings- reisverzekeringen.


   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl