Angeli Travel
Het team van Angeli Travel reist over de hele wereld en is door en door bekend met de bestemmingen die het anbiedt.

Deze expertise is de kracht van Angeli Travel.

Bij Angeli Travel kunt u terecht voor bijzondere vakanties naar verre bestemmingen in Afrika, Latijns Amerika en Azië. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkreizen, zowel individueel of in groepsverband.

Advies op maat
Door de jarenlange expertise van Angeli Travel kunnen wij u goed adviseren bij het samenstellen van een reis op maat, geheel naar eigen wens en ideeën. Uiteraard rekeninghoudend met uw budget.

De mogelijkheden
De grote verscheidenheid aan het soort reizen maakt dat er voor ieders gading wel iets bij zit. Te denken valt aan: kampeer- en accommodatiereizen, avontuurlijke reizen, cruises, treinreizen, gecharterde privé vliegreizen, safari’s, natuur- en cultuurreizen, self-drives, strandvakanties, golfreizen, maar zeker ook romantische huwelijksreizen en niet te vergeten de exotische eilanden met schitterende strandresorts.

Optionele activiteiten
Bij het samenstellen van een reis zijn verschillende activiteiten in te passen zoals gamedrives door wildparken, beklimmingen van bergen, duiken en snorkelen, raften, kayaken en kanoën, ballonvaren, olifant-, paard-, kameel- en wandeltochten.

Overnachtingen
De overnachtingsmogelijkheden variëren van intieme hotels, guesthouses en lodges tot kamperen. Ook bieden we huurhuizen aan en kleinschalige accommodaties voor langere periodes.

Internationale groepsreizen
Angeli Travel werkt al jaren met goede agenten in Afrika en Latijns Amerika. Deze agenten zijn gespecialiseerd in groepsreizen bestaande uit een internationaal gezelschap. De reizen kunnen plaatsvinden in een of meerdere landen en kunnen variëren van 2 dagen tot 6 maanden. Angeli Travel geeft 5 tot 10% korting op deze internationale groepsreizen.

Groepsreizen met Angeli
Angeli Travel organiseert voor de reislustige avonturier ook ieder jaar verkenningsreizen in klein groepsverband door verschillende landen in Afrika of Latijns Amerika. Deze reizen worden begeleid door Angeli zelf of medewerksters van Angeli Travel.

Angeli Travel website
Op onze site vindt u vele reizen, welke als zodanig direct geboekt kunnen worden, maar zij dienen ook als voorbeeld om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Er zijn vele combinaties mogelijk en Angeli Travel kan uw wensen omzetten in een persoonlijk, opmaat gemaakte reis. Laat u inspireren door onze website en laat ons uw wensen weten.

Angeli Travel is lid van SGR en ANVR voor boekingsvoorwaarden klik hier

Plan je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

Angeli Travel staat altijd klaar om u op persoonlijke wijze te adviseren en een 'reis op maat' te maken die nauw aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl