Groepsreizen


Angeli Travel biedt in samenwerking met haar lokale agenten groepsreizen aan in vele landen.

Op deze internationale groepsreizen geeft Angeli Travel een korting van 5% tot 10% als de boeking via Angeli Travel gemaakt wordt.

Bovendien vallen groepsreizen geboekt door Angeli Travel onder de voorwaarden van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

U kunt op de websites van de lokale agenten een kijkje nemen en een geschikte reis uitzoeken. Vanzelfsprekend kan Angeli Travel u helpen bij het uitzoeken van de best passende reis. Ook kan Angeli Travel informatie geven over de landen/gebieden waar uw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast is het mogelijk via Angeli Travel een internationale vlucht te boeken, eventuele verlengingen van de reis en het is mogelijk een reis- en annuleringsverzekering via Angeli Travel af te sluiten.

Neem een kijkje op de onderstaande websites:

Afrika
Kiboko Camp & Safari
Sunway Safaris
Africa Travel Co
Drifters
Jenman African Safari
Nomad Tours
Wild Frontiers

Wereld
Tucan Travel

Bovenstaande organisaties zijn gerenommeerde agenten waar Angeli Travel al jaren mee samenwerkt. De agenten zijn gespecialiseerd in groepsreizen bestaande uit een internationaal gezelschap. De vermelde prijzen zijn exclusief internationale vlucht.

Angeli Travel geeft 5% tot 10% korting op de groesreis maar geeft geen korting op vluchten, een persoonstoeslag, local payment, extra hotel overnachtingen, eventuele verleningen, verzekeringen.


Bekijk uitgebreide landinformatie

Uitgebreide landinformatie:


Algemene landinformatie Veiligheid Nuttige links
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl