Kenia en Tanzania groepsreis: Best of Both


Tanzania, 10 Dagen

Combinatie mogelijk met Kenia

Reiscode: Internationale groepsreis

Korte samenvatting van de reis:
Deze internationale groepssafari laat in een reis het beste zien van de parken in Kenia en Tanzania, met een bezoek aan het bijzondere Lake Nakuru Nationaal Park, de bekende Masai Mara, Kenia's meest bejubelde park. Hier vindt ieder jaar in juli en augustus de grote trek plaats. Vervolgens naar Tanzania met een bezoek aan de Ngorongoro krater en Lake Manyara waar de leeuwen vaak in bomen slapen.

Hoogtepunten: Lake Nakuru, Lake Nakuru Nationaal Park, Masai Mara, Musoma, Lake Victoria, Serengeti Nationaal Park, Ngorongoro Conservation Gebied, Ngorongoro Krater, Mau Escarpment, Great Rift Valley, Arusha en Nairobi.


Prijsindicatie:
op aanvraag
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Kijk op de website van Angeli Travel onder internationale groepsreizen. Hier staan verschillende agenten met websites waar Angeli Travel mee samenwerkt.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Tanzania

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl