Heritage Tour


Ethiopië, 10 Dagen

Reiscode: Heritage Tour Ethiopie 10 dagen

Korte beschrijving van de reis:
Ethiopië is het land met een zeer rijke historie. Het is het land van Koningin Sheba en de thuishaven van het Ark des Verbonds. Ethiopië heeft 8 historische plaatsen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Tijdens deze "Heritage tour" worden verschillende historische plaatsen bezocht zoals de rots uitgehouwen kerken van Lalibela, de kastelen van Gondar, de obelisken van Axum en de Omo en Awash Vallei. Een prachtige en onvergetelijke reis door een mysterieus land vol contrasten en niet overspoeld door toerisme, maar omdat de infrastructuur van toerisme nog in de kinderschoenen staat moet er rekening gehouden worden met een eenvoud zonder luxe. Iedereen die zo een avontuurlijke reis aankan zal genieten en de schoonheid van dit land zeker waarderen.

Hoogtepunten: Addis Ababa, Gondar, Simien Mountain Nationaal Park, Lalibela, Axum en Harar.

Dag 1: Addis Ababa
Dag 2: Gondar
Dag 3: Simien Mountain Nationaal Park Gondar
Dag 4: Lalibela
Dag 5: Lalibela
Dag 6: Axum
Dag 7: Addis Ababa
Dag 8: Harar
Dag 9: Addis Ababa
Dag 10: Addis Ababa


Prijsindicatie
€ 1795,00 per persoon (min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder internationale vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Bij een keuze van internationale vlucht met Ethiopian Airlines zijn de binnenlandse vluchten in bovenstaande prijsindicatie opgenomen. Bij keuze van onder andere KLM vluchten komt er een meerprijs op de binnenlandse vluchten met Ethiopian airlines. Met andere woorden als internationaal met Ethiopian Airlines gevlogen wordt zijn de binnenlandse vluchten een stuk goedkoper.

Prijs is inclusief:
- Transfers
- Rondreis in een Toyota Coaster gereden door een chauffeur
- Engelssprekende gids
- Binnenlandse vluchten (Ethiopia airways)
- Overnachtingen op basis van logies en ontbijt in Addis Ababa en gedurende de reis op basis van volpension
- Excursies en entreegelden
- Bootocht op het Tana- en Chamomeer

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting
- Persoonlijke uitgaven
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
- Reis- en Annuleringsverzekering

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door het gekozen land kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.

Belangrijk:
Let wel Ethiopië is nog niet toeristisch ingesteld daardoor zijn de accommodaties eenvoudig en in sommige gebieden somber. Maar mocht u het land graag willen verkennen zal u avontuurlijk ingesteld moeten zijn zodat u het land en de bevolking kunt accepteren maar zeker ook respecteren.

We bieden bij het land Ethiopië ook groepsreizen aan. Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Ethiopië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl