All in one Ethiopie


Ethiopië, 22 Dagen

Reiscode: All in one Ethiopie

Korte beschrijving van de reis:
Dit is een bijzondere "All in one" reis. De beste bezienswaardigheden van het land zijn in deze reis opgenomen zoals bezoek aan bijzondere kerken, kloosters en paleizen van de vroegere vorsten maar ook bezoek aan de prachtige natuur met de meren. Maak ook kennis met verschillende bevolkingsgroeperingen uit Ethiopië zoals de Dorze, Tsemay en de Mursi. Overnachtingen tijdens deze reis in hotels en kamperen in Turmi, de tenten staan daar al klaar en de kok zal de maaltijden bereiden.

Een prachtige reis langs onvergetelijke plekken door een mysterieus land vol contrasten en niet overspoeld met toerisme, maar omdat de infrastructuur van toerisme nog in de kinderschoenen staat moet er rekening gehouden worden met de eenvoud zonder luxe. Iedereen die zo'n avontuurlijke reis aankan zal genieten en de schoonheid van dit land waarderen.

Hoogtepunten: Addis Ababa, Bahir Dar, Lake Tana, Blue Nile Watervallen, Gondar, Axum, Lalibela, Tiya, Langano, Arba Minch, Jinka, Mago Nationaal Park, Turmi, Yabello, Wendo Genet en Harar.

Dag 1: Addis Ababa
Dag 2: Bahir Dar
Dag 3: Bahir Dar
Dag 4: Gondar
Dag 5: Axum
Dag 6: Lalibela
Dag 7: Lalibela
Dag 8: Addis Ababa
Dag 9: Tiya en Langano
Dag 10: Arba Minch
Dag 11: Arba Minch
Dag 12: Jinka
Dag 13: Jinka
Dag 14: Turmi
Dag 15: Turmi
Dag 16: Turmi
Dag 17: Yabello
Dag 18: Wendo Genet
Dag 19: Addis Ababa
Dag 20: Harar
Dag 21: Addis Ababa
Dag 22: Addis Ababa uitvliegen


Prijsindicatie
US $ 5075,00 per persoon bij 2-3 personen

Prijsindicatie
US $ 3995,00 per persoon bij 4-6 personen
Prijzen onder voorbehoud van seizoen en koers.


Prijsindicatie
US $ 330,00 per persoon indien internationaal gevlogen wordt met Ethiopian Airways.
Prijs op aanvraag voor binnenlandse vlucht indien internationaal gevlogen wordt met een andere luchtvaartmaatschappij.


Prijs is inclusief:
- Transfers
- Binnenlandse vluchten
- Overnachtingen
- Maaltijden op basis van logies en ontbijt in Addis Ababa en volpension tijdens de rondreis
- Excursies
- Entreegelden
- Boottocht op het Tanameer

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht Amsterdam - Addis Ababa en luchthavenbelasting
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking.
- Reis- en Annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven
- Visumkosten

Suggestie:
Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder internationale vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Bij een keuze van internationale vlucht met Ethiopian Airlines zijn de binnenlandse vluchten in bovenstaande prijsindicatie opgenomen. Bij keuze van o.a. KLM vluchten komt er een meerprijs op de binnenlandse vluchten met Ethiopian airlines. Met andere woorden als internationaal met Ethiopian Airlines gevlogen wordt zijn de binnenlandse vluchten een stuk goedkoper.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door het gekozen land kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.

Een reis door Ethiopië kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Let wel Ethiopië is nog niet toeristisch ingesteld daardoor zijn de accommodaties eenvoudig en in sommige gebieden zelfs heel somber. Maar mocht u het land graag willen verkennen zal u avontuurlijk ingesteld moeten zijn zodat u het land en de bevolking kunt accepteren.

Wij bieden bij het land Ethiopië ook groepsreizen aan. Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.Bekijk uitgebreide landinformatie van Ethiopië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl