Pelgrim Tour


Ethiopië, 11 Dagen

Reiscode: Pelgrim Tour Ethiopie

Korte beschrijving van de reis:
Dit fascinerende land is moeilijk met een ander land te vergelijken. Ethiopië is een ware smeltkroes van culturen en biedt een diversiteit aan natuur en cultuur. Het aangename klimaat geeft het land de bijnaam "land van dertien maanden zonneschijn"! Ontdek tijdens deze reis de facinerende cultuur en de verrassend mooie natuur met groene steppevlakten, indrukwekkende bergketens en de vele riviertjes die de Blauwe Nijl voeden tot een machtige rivier.

De Christelijke religie speelt een belangrijke rol in Ethiopië. Jaarlijks wordt in Ethiopië in januari op uitbundige wijze het Timkat festival gevierd, de doping van Jezus door Johannes de Doper. In processies in het hele land wordt de Ark des Verbonds uit de kerken meegedragen en na twee dagen weer opgeborgen. Volgens de overlevering kwam de originele Ark des Verbonds destijds in Ethiopië terecht vanuit Jeruzalem. Het origineel zou nu nog in Axum zijn opgeslagen. Het hoogtepunt van het festival is wanneer de hoge priester het sein geeft tot 'nat worden'. Zo wordt in Gondar massaal in het bad gesprongen dat ooit toebehoorde aan de 14de-eeuwse keizer Fassilida.

Wilt u het Timkat festival meemaken, boek dan de reis in januari. Ook zonder het Timkat festival is deze reis zeker de moeite waard.

Hoogtepunten: Addis Ababa, Debre Markos, Bahir Dar, Lake Tana, Gorgora, Gondar, Axum, Tigray, Mekelle en Lalibela.

Dag 1: Addis Ababa
Dag 2: Debre Markos
Dag 3: Bahir Dar
Dag 4: Gondar
Dag 5: Gondar
Dag 6: Axum
Dag 7: Mekelle
Dag 8: Lalibela
Dag 9: Lalibela
Dag 10: Addis Ababa
Dag 11: Addis Ababa uitvliegen


Prijsindicatie:
US$ 2195,00 per persoon (min 2 pers)
Prijzen onder voorbehoud van seizoen en koers.

Prijs is inclusief:
- Transfers
- Rondreis in een Toyota Coaster gereden door een chauffeur
- Engelssprekende gids
- Binnenlandse vluchten (Ethiopian Airways)
- Overnachtingen
- Maaltijden op basis van logies en ontbijt in Addis Ababa en volpension tijdens de rondreis
- Excursies en entreegelden
- City tour Addis
- Bootocht op het Tana meer
- Ezelstocht Lalibela

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht Amsterdam - Addis Ababa en luchthavenbelasting
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
- Reis- en Annuleringsverzekering
- Visumkosten
- Persoonlijke uitgaven

Suggestie:
Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder internationale vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Bij een keuze van internationale vlucht met Ethiopian Airlines zijn de binnenlandse vluchten in bovenstaande prijsindicatie opgenomen. Bij keuze van o.a. KLM vluchten komt er een meerprijs op de binnenlandse vluchten met Ethiopian airlines. Met andere woorden als internationaal met Ethiopian Airlines gevlogen wordt zijn de binnenlandse vluchten een stuk goedkoper.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door het gekozen land kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.

Een reis door Ethiopië kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Let wel Ethiopië is nog niet toeristisch ingesteld daardoor zijn de accommodaties eenvoudig en in sommige gebieden zelfs heel somber. Maar mocht u het land graag willen verkennen zal u avontuurlijk ingesteld moeten zijn zodat u het land en de bevolking kunt accepteren.

We bieden bij het land Ethiopië ook groepsreizen aan. Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Ethiopië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl