Duik in Mozambique


Mozambique, 6 Dagen

Reiscode: Duik in Mozambique

Korte beschrijving van de reis:
Mozambique is een opkomend land en zeker zeer geschikt als verlening van een mooie rondreis in Afrika. In dit land schijnt bijna het hele jaar de zon en is bij uitstek geschikt om heerlijk te ontspannen of te genieten van de watersporten die hier te doen zijn zoals duiken en snorkelen. Maar uiteraard biedt Mozambique meer! Het klimaat zorgt er voor dat de kokos- en cashewnoten gewoon langs de weg groeien, maar ook bananen en mandarijnen groeien volop op dit eiland en worden dan ook overal te koop aangeboden. Kleurrijke dorpjes, vrolijke markten, vriendelijke mensen? Dat is allemaal te vinden in Mozambique!

Nieuwsgierig geworden? Vraag deze reis op bij Angeli Travel of boek deze reis als verlening van uw rondreis door Afrika.

Hoogtepunten: Pemba (Mozambique)


Prijsindicatie
€ 1400,00 per persoon (min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Vaak hebben luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting
- Persoonlijke uitgaven
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
- Reis- en Annuleringsverzekering

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Mozambique

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl