A la carte Ethiopië (OP MAAT GEMAAKT)


Ethiopië

Reiscode: Ethiopië a la Carte

Korte beschrijving:
Ethiopie is een indrukwekend land met bijzondere steden, kerken, kloosters en paleizen. Het land heeft boeiende nationaleparken maar wat Ethiopie bijzonder maakt zijn de facinerende bevolkingsgroeperingen zoals de Dorze, Tsemay en de Mursi. Een mysterieus land vol contrasten en niet overspoeld met toerisme.

Reis op maat gemaakt:
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar onder andere de onderstaande beschreven plaatsen en parken met bezoek aan verschillende stammen.

De hoofdstad Addis Ababa. De handelsplaats Bahir Dar gelegen aan Lake Tan. Het klooster van Ura Kidane Meheret met de schatten van voormalige Ethiopische koningen en keizers. De blauwe Nijl waterval. Gondor de vroegere hoofdstad van Ethiopië met de "Royal Compound", de baden van Fasiladas en beroemde kerken zoals Debre Birhan Silassie. Axum met obelisken, het bad en het paleis van Koningin Sheba, koning Kaleb's graf en de kerk van St. Mary van Zion. De bijzondere kerken van Lalibela. Tiya, een archeologische vindplaats vernoemd op de wereldgoedlijst. Lake Langano met de vele pelikanen en flamingo's. Arba Minch en het Netch Sar Nationaal Park. De Chamo en Abaya meren. Het Omo Nationaal park hier leven diverse etnische volkeren, zoals de Dezie- en de Karo stammen maar ook veel wild voor zoals leeuwen, luipaarden, olifanten, giraffen, buffels, struisvogels en verschillende vogelsoorten. Dan leven in Ethiopië de Dorze stam en de Mursi stam. De Mursi staan bekend vanwege de schotels die ze in hun onderlip dragen, de Surma- en de Karo stammen, die excellente "bodypainters" zijn en de Hamer stam, zij lopen over de ruggen van koeien om hun mannelijkheid te bewijzen. In Mago Nationaal Park leven ook diverse etnische groeperingen zoals de Tsemay en de Dassanetch stammen, deze wonen aan de oevers van het Omo-rivier. Het Mago Nationaal park staat bekend vanwege de grotere diersoorten die op de Afrikaanse savanne leven.

In de Omo Valley leeft de Erbore stam en tussen Wendo Genet en Awassa leeft de Sidama stam. Het Shalla Lakes Nationaal Park staat bekend om de vele verschillende soorten vogels. De heilige stad Harar is zeker een bezoek waard.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers

Suggesties:
Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door het gekozen land kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.

Een reis door Ethiopië kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Let wel Ethiopië is nog niet toeristisch ingesteld daardoor zijn de accommodaties eenvoudig en in sommige gebieden zelfs heel somber. Maar mocht u het land graag willen verkennen zal u avontuurlijk ingesteld moeten zijn zodat u het land en de bevolking kunt accepteren.

We bieden bij het land Ethiopië ook groepsreizen aan. Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.Bekijk uitgebreide landinformatie van Ethiopië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl