A la carte Malawi (OP MAAT GEMAAKT)


Malawi

Reiscode: Malawi a la Carte

Korte beschrijving van de reis:
Malawi is een van de kleinste landen in Afrika en grenst aan Zambia, Tanzania en Mozambique. Malawi staat vooral bekend als een van de meest vriendelijke en veiligste landen van Afrika. Het wordt dan ook 'the warm heart of Africa' genoemd. De voormalige Engelse kolonie is erg bosrijk en tussen de bergen liggen prachtige wildgebieden en een kwart van het land wordt ingenomen door lake Malawi, een glashelder meer met exotische eilandjes en schitterende witte zandstranden.

Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar onder andere de onderstaande beschreven parken, plaatsen en zandstranden:

Lake Malawi met schitterende witte zandstranden. Het Liwonde Nationaal Park, Nyika Plateau Nationaal Park, Viphya Plateau, Zomba Plateau, Mount Mulanje Likoma eiland, Lengwe wild Reservaat, Majete wild Reservaat, Mwabvi wild Reservaat, Nkhota Kota wild reservaat en het Vwaza Marsh wild Reservaat

Een reis door Malawi kan individueel worden gemaakt als een "self drive". Of de reis kan individuele worden gemaakt en de wagen wordt gereden door chauffeur maar de reis kan ook in groepsverband gemaakt worden kijk bij groepsreizen.


Prijsindicatie:
De prijs hang af van wens en aantal dagen.
Een groepsreis is goedkoper dan een reis die individueel gemaakt wordt.

We bieden bij het land Malawi groepsreizen aan. Neem een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Malawi

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl