A la carte Mozambique (OP MAAT GEMAAKT)


Mozambique

Reiscode: Mozambique a la Carte

Korte beschrijving van de reis:
Mozambique is erg paradijselijk met haar hagelwitte zandstranden en een gevarieerde flora en fauna. Het landschap bestaat o.a. uit vlakke kustgebieden, bergen en safari gebieden. De rondreis door Mozambique is eigenlijk nooit afgelopen, er is in dit land zo gigantisch veel te zien!

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.

De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn de levendige steden Maputo en Beira en de paradijselijke eilanden van de Bazaruto archipel. Ook "birdwatching" is enorm populair in Mozambique. Andere bezienswaardigheden in Mozambique zijn: Bazaruto Archipel, Gorongosa National Park, Ibo Island, Ilha de Mozambique, Inhambane, Lugenda Wildlife Reserve, Manda Wilderness Reserve, Niassa National Reserve, Quirimba Archipel, Transfrontier Park/Kruger National Park en Vilanculos.
Een reis door Mozambique kan individueel worden gemaakt met een chauffeur tevens gids of in groepsverband (kijk bij groepsreizen op de website).

Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis als een "self drive" gemaakt worden in een 4x4 jeep met overnachtingen op campings.


Prijsindicatie:
De prijs hang af van wens en aantal dagen. Gaat de reis als een selfdrive met overnachtingen op campings zal deze goedkoper zijn dan een reis met overnachtingen in accommodaties. Gaat een reis als een groep is ook daar de prijs op aangepast

We bieden bij het land Namibië ook groepsreizen aan.

Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken
Bekijk uitgebreide landinformatie van Mozambique

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl