A la carte Zambia (REIS OP MAAT)


Zambia

Reiscode: Zambia a la Carte

Korte beschrijving van de reis:
Zambia is een land met nog een ongerepte natuur waar enorm veel verschillende diersoorten voorkomen. Een schitterend land om te bezoeken en een waar paradijs voor de Afrika liefhebber.

Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar onder andere de onderstaande beschreven parken:
Bangweulu Floodplains, Busanga Plains, Kafue Nationaal Park, Kasanga Nationaal Park, Liuwa Plains, Lochinvar Nationaal Park, Livingstone met de Mosi-o-Tunya of beter bekend de Victoria Watervallen, Lower Zambezi Nationaal Park, Luambe Park, North en South Luangwa Nationaal Park, Nyika Park, Sioma Ngwezi Nationaal Park, Sumbu gelegen aan Lake Tanganyika en dan zijn er nog de hele kleine parken Luambe, Lavushi Manda, Isangano, Mweru Wantipa en Lukusuzi.

Een reis door Zambia kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis als een 'self drive' gemaakt worden in een 4x4 jeep met overnachtingen op campings.


Prijsindicatie:
Prijs hang af van wens en aantal dagen. Gaat de reis als een selfdrive met overnachtingen op campings zal deze goedkoper zijn dan een reis met overnachtingen in accommodaties. Gaat een reis met een groep is ook daar de prijs op aangepast.

We bieden bij het land Zambia ook groepsreizen aan. Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel naar uw persoonlijke smaak en budget een reis kan samenstellen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Zambia

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl