A la carte Tanzania (OP MAAT GEMAAKT)


Tanzania

Reiscode: Tanzania a la Carte

Korte beschrijving van de reis:
Tanzania is een land met schitterende parken en een ongerepte natuur waar enorm veel verschillende diersoorten voorkomen. Een schitterend land om te bezoeken. Tanzania heeft indrukwekkende parken in het Noorden en avontuurlijke parken in het Zuiden.

Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar onder andere de onderstaande beschreven parken:
Arusha Nationaal Park met een verscheidenheid aan dieren, Gombe Stream waar Chinpansees leven, Katavi, met een verscheidenheid aan dieren, maar staat bekend om de krokodillen en nijlpaarden, Kitulo Plateau met een diversiteit aan bloemen en grote planten, Lake Manyara met een verscheidenheid en wild en veel flamingo's Mahale Mountains waar Chinpansees voorkomen, Mkomazi waar witte neushoorns en wilde honden vooromen, Mount Kilimanjaro, Afrika's hoogste berg met een diversiteit aan bloemen en planten, Ruaha Nationaal Park met een verscheidenheid aan dieren maar vooral veel olifanten verschillende vogelsoorten en baobabbomen Rubondo eiland met beschermde visgronden, Saadani, een bijzonder wildpark aan het strand, Serengeti Nationaal park bekend van de migratie van wildebeesten en zebra's, een indrukwekkend wildpark met een grote verscheidenheid aan dieren, Selous waar buiten het vele wild ook nog de wilde honden voorkomen, Tarangire Nationaal Park met een verscheidenheid aan dieren en Baobabbomen, Udzungwa Mountains met een diviersiteit aan planten en bloemen.

Tanzania heeft ook en schitterende kust en eilanden zoals; Zanizibar, Bawa, Chapwani, Changuu, Chumba, Mnemba, Pemba en Mafia.

Tanzania is ook intressant door de verschillende stamen die hier leven zoals: De Masaai leven in de noordelijke gebieden van Tanzania De Hadzabe bushman leven bij Lake Eyasi, de Datoq deze nomade stam leven aan de grensgebieden van de Masai

De Makonde die in het zuidoosten van het land leven, de Chagga hebben hun thuis rondom de Kilimanjaro. De Sukuma, Haya, Nyakyusa, Nyamwezi en de Chagga stammen tellen al een miljoen mensen. Veel stammen spreken Bantu. Tanzania heeft ongeveer 120 verschillende stammen


Een reis door Tanzania kan individueel worden gemaakt of in groepsverband.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken.

Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.


Prijsindicatie:
Prijs hang af van wens en aantal dagen.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Tanzania

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl