A la carte Zuid-Afrika (OP MAAT GEMAAKT)


Zuid-Afrika

Reiscode: Zuid-Afrika a la Carte

Korte beschrijving:
Zuid Afrika is een land met enorm veel vakantiemogelijkheden.. Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen. Zuid-Afrika heeft zoveel te bieden dat het bijna onmogelijk is alles te beschrijven op deze pagina.

Zuid Afrika heeft geweldige privé wildparken, maar ook nationaal parken, schitterende steden, natuurgebieden en bergen maar ook kust en zee. Zuid-Afrika heeft indrukwekkende steden, dorpen een boeiende cultuur. Voor iedere persoon met een specifieke wens, voor een kleine portemonnee of een dikke beurs kan een reis naar wens worden samen gesteld. Angeli heeft enkele jaren in Zuid-Afrika doorgebracht en kent het land van binnen en buiten.

Een reis door Zuid-Afrika kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis als een "self drive" gemaakt worden in een personenwagen, een 4x4 jeep of in een camper met overnachtingen op campings.

Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van het aantal dagen en de wens van de reis.
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken.Bekijk uitgebreide landinformatie van Zuid-Afrika

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl