A la carte Zimbabwe (OP MAAT GEMAAKT)


Zimbabwe

Reiscode: Zimbabwe a la carte

Korte beschrijving van de reis:
Zimbabwe verrast de bezoeker door het contrast van de grootsheid van de Victoria Falls en de droogte van de Kalahari waar woestijnolifanten en spiesbokken elk op hun eigen manier overleven. De Victoria Falls, die lokaal wel 'de rook die dondert' genoemd worden, behoren tot de meest imposante plekken op aarde. De watervallen liggen bij het Hwange National Park, het grootste wildreservaat van Zimbabwe. Het staat bekend om zijn enorme hoeveelheid en verscheidenheid aan wildlife, waarmee u kennis kunt maken tijdens game-drives, night-drives en zelfs tijdens walking-safari's.

Vanuit het Hwange National Park kunnen mens en dier ongemoeid oversteken naar het Chobe Park voor nog meer game-drives. Vervelen doet het nooit; het is iedere keer weer spannend wat je allemaal tegenkomt.

Het Mana Pools National Park is schitterend gelegen aan de machtige Zambezi rivier met uitzicht op de Blue Mountains van Zambia. In het gebied zitten veel wilde honden en katachtige roofdieren, honden en katten dus. De Zambezi rivier biedt de mogelijkheid tot kano-safari's.

Tot slot een laatste park dat genoemd worden, is het Matopos National Park. Het is een mooi park met een populatie van witte neushoorns en dat is bijzonder tegenwoordig in Afrika.

Speciaal dus voor wildliefhebbers maakt Angeli Travel mooie reizen op maat naar dit fantastische land met zijn prachtige nationale parken onder 'de rook die dondert'.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel naar uw persoonlijke smaak en budget een reis kan samenstellen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Zimbabwe

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl