't Warme Hart van Afrika


Malawi, 19 Dagen

Reiscode:

Korte beschrijving van de reis:
Malawi is misschien niet het eerste vakantieland waar u aan denkt, maar het zal u zeker niet teleurstellen. De diverse nationale parken, Nyika, Kasungu, Lengwe, Liwonde en Lake Malawi, zijn zeer contrasterend. De verschillen tussen laagland en bergplateau, een immense binnenzee en tropische rivieren, bossen, grasland en moerassen bieden alle mogelijkheden om fauna en flora ongestoord te kunnen observeren. U denkt bij Malawi waarschijnlijk niet direct aan een safari, maar ook Malawi heeft krokodillen, nijlpaarden, olifanten en buffels. Verder biedt Malawi naast de prachtige parken ook strand. Het is nog niet erg toeristisch dus het is hier volop genieten! Takulandirani geeft aan wat de bevolking hier echt meent: Welkom in Malawi.

Hoogtepunten: Thyolo Tea Estate, Zomba plateau, Liwonde Nationaal Park, Mumbo Eiland, Senga Bay, Chinteche, Viphya Plateau en Lilongwe.


Prijsindicatie
€ 3495,00 per persoon (min 4 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Vaak hebben luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting
- Persoonlijke uitgaven
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
- Reis- en Annuleringsverzekering

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Malawi

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl