A la carte Botswana (OP MAAT GEMAAKT)


Botswana

Reiscode: Botswana a la Carte

Korte beschrijving van de reis:
Botswana is een waar paradijs voor liefhebbers die het echte Afrika willen zien en beleven met een nog ongerepte natuur waar enorm veel wild voorkomt. Flora en fauna zijn ongekend maar Botswana heeft ook avontuurlijke en schitterende accommodaties om te verblijven, een droom voor iedere reiziger.

Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de onderstaande beschreven parken:

De Okavango Delta is de grootste trots van het land, deze unieke delta met de vele waterwegen, eilandjes en dieren is zeker een bezoek waard. De Okavango Delta kan gecombineerd worden met andere parken zoals: Chobe Nationaal Park, Savuti en Moremi, Makgadikgadi & Nxai Pan, Kalahari, Khama, Ihaha, Linyanti, Selinda, Kwando, Mokolodi Natuur reservaat en Kgalagadi Nationaal Park.

Een reis door Botswana kan individueel worden gemaakt of in groepsverband. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis als een self drive gemaakt worden in een 4x4 jeep met overnachtingen op campings.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen. Gaat de reis als een selfdrive met overnachtingen op campings zal deze goedkoper zijn dan een reis met overnachtingen in accommodaties. Gaat een reis met een groep is ook daar de prijs op aangepast.

We bieden bij het land Botswana ook groepsreizen aan.

Neem ook een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.

Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken.Bekijk uitgebreide landinformatie van Botswana

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl