Geheimen van het zuiden


Namibië, 9 Dagen

Reiscode: Zuiden van Namibie

Het zuiden van Namibië wordt tijdens deze reis verkend. Wat te denken van de prachtige Kalahari Woestijn, bekend om zijn kleurrijke, rode zandduinen, parapluachtige kameeldoornbomen en een grote verscheidenheid aan wild, begint ten zuidoosten van Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Je kunt hier diverse nomadische antiloopsoorten aantreffen, zoals de Oryx, springbok en koedoe die ongewild leeuwen, luipaarden en cheeta's naar het gebied lokken. Maar ook de Fish River Canyon komt aan bod, de een na grootste canyon ter wereld. Wat hier opvalt zijn de stilte en geen massatoerisme. En juist deze stilte zorgt ervoor dat deze canyon grote indruk maakt. Tot het plaatsje Noerdoewer, de meest zuidelijke grenspost in Namibië, maakt u kennis met dit deel van het land, wat een grote indruk op u achter zal laten.

Hoogtepunten: Windhoek, Mariental, Kalahari Woestijn, Fish River Canyon, Oranje Rivier, Noerdoewer, Aus, Namib Desert en Sossusvlei.


Prijsindicatie
€ 995,00 per persoon (min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Prijs is inclusief:
- Accommodates op basis van logies en ontbijt
- Comfortabele wagen voor 2 personen

Prijs is exclusief:
- Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting
- Persoonlijke uitgaven
- € 20,00 pp boekingskosten
- € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
- Reis- en Annuleringsverzekering

We bieden bij het land Namibië ook verschillende andere groepsreizen aan.

Neem een kijkje op onze website onder de titel groepsreizen want deze groepsreizen van onze buitenlandse agenten worden tegen een korting van 5% tot 10% aangeboden.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Namibië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl