Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

Thailand


Het koningrijk Thailand is een van de meest bezochte landen in Azië. Het land ligt in het hart van Zuidoost-Azie en grenst aan Cambodja, Laos, Myanmar en Maleisië. Thailand heeft een oppervlakte van 513.000 vierkante kilometer, waarop 65 miljoen mensen wonen. De lokale bevolking is gewend aan toeristen, vooral in de druk bezochte gebieden en de hoofdstad Bangkok. Voor het land is toerisme een belangrijke bron van inkomsten.

Thailand is een erg toegankelijk land om doorheen te reizen. Het land heeft de beste infrastructuur van Zuidoost-Azie, met een goed wegennetwerk en prima spoorwegen. Er vliegen dagelijks directe vluchten vanaf Amsterdam naar het internationale luchthaven van Bangkok. Ook heeft het land ontzettend veel aanbod wat accommodaties betreft met een uiteenlopende kwaliteit en prijsklasse. U kunt een reis door Thailand zo 'basic' of lux maken als u zou willen.

Het noordelijke deel van Thailand (boven Bangkok) biedt indrukwekkende landschappen, groene natuurparken met prachtige watervallen, kleurrijke bergstammen, Aziatische olifanten en mysterieuze tempels.

Het zuidelijk deel van Thailand (onder Bangkok) heeft een uitgestrekte kustlijn langs de Golf van Thailand met talloze eilandjes, witten stranden, helder blauwe zeeën, prachtige locaties om diepzee te duiken en een bruisend uitgaansleven.

Maar Thailand heeft nog veel meer te bieden. Zo staat het land bekend om een heerlijke keuken met verse ingrediënten, specerijen en kruiden. Het land heeft een trotse cultuur, traditionele kunst en een religieuze architectuur. Tot slot, een echte Thaise massage mag zeker niet gemist worden bij een bezoek aan Thailand.

Bekijk uitgebreide landinformatie

   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl