Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

Maleisië


Maleisië
Maleisië is onderverdeeld in West Maleisië met de hoofdstad Kuala Lumpur en Maleisich Borneo. Eeuwenlang trokken handelaars en ontdekkingsreiziger al naar Maleisië voor het avontuur en de handel en bleven in het land waardoor de gebruiken en de talen afkomstig uit verschillende delen van de wereld zich vermengden met de rijke tradities van de lokale bevolking en hierdoor ontstond er een fascinerende cultuur.
Maleisië beschikt over een uitgebreid netwerk van spoorwegen (in West-Maleisie) maar ook de wegen zijn goed. Door de politieke stabiliteit en de snel groeiende economie is het een aantrekkelijk land, zowel als vakantiebestemming als voor zakenreizen. Het toerisme heeft het karakter van het land en de bevolking gelukkig niet veranderd.
Maleisië het land van de zon met een inspirerend landschap, met de verheven top van de Kinabulu, de indrukwekkende Mulu Caves, de schitterende lange witte stranden, de goede keuken. De authentieke bevolkingsgroeperingen in Sarawak, het oorspronkelijke regenwood van Taman Negara. De moderne stad Kuala Lumpur en het koopjesparadijs Penang. De prachtige eilanden Langkawi en Perhentian, of de schoonheid van de Cameron Highlands.
Maleisië heeft zoveel te bieden en is daardoor een uitdaging voor de avontuurlijke reiziger

Bekijk uitgebreide landinformatie

   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl