Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

Groepsreizen


Angeli Travel biedt in samenwerking met haar lokale agent groepsreizen aan in vele landen. Op deze internationale groepsreizen geeft Angeli Travel een korting van 5 tot 10% als de boeking via Angeli Travel gemaakt wordt. Bovendien vallen groepsreizen geboekt door Angeli Travel onder de voorwaarden van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

U kunt op de website van de lokale agent een kijkje nemen en een geschikte reis uitzoeken. Vanzelfsprekend kan Angeli Travel u helpen bij het uitzoeken van de best passende reis. Ook kan Angeli Travel informatie geven over de landen/gebieden waar uw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast is het mogelijk via Angeli Travel een internationale vlucht te boeken, eventuele verlengingen van de reis en het is mogelijk een reis- en annuleringsverzekering via Angeli Travel af te sluiten.

Neem een kijkje op de onderstaande websites:

Wereld
Tucan Travel

Bovenstaande organisatie is een gerenommeerde agent waar Angeli Travel al jaren mee samenwerkt. De agent is gespecialiseerd in groepsreizen bestaande uit een internationaal gezelschap. De vermelde prijzen zijn exclusief internationale vlucht.

Angeli Travel geeft 5 tot 10% korting op de groesreis maar geeft geen korting op vluchten, een persoonstoeslag, local payment, extra hotel overnachtingen, eventuele verleningen , verzekeringen


Bekijk uitgebreide landinformatie

   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl