Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte India REIS OP MAAT GEMAAKT


India

Reiscode: India a la carte

Korte beschrijving
India heeft de reiziger veel te bieden. Het land is immens en zeer divers, zowel wat landschap, mensen en cultuur betreft. Een belangrijke reden om naar India te gaan is om kennis te maken met de geheel eigen en zeer oude cultuur van India, het hindoe´sme die zeer bepalend en zichtbaar is in het dagelijkse leven zoals het baden in de rivier de Ganges in Varanasi maar ook de schitterende monumenten, zowel hindoe´stische als islamitische en de diversiteit van landschappen en de bevolking maken een reis naar India onvergetelijk. Maar India heeft ook nog kleurrijke steden, sprookjesachtige forten en prachtige paleizen van de Maharadja's, zeer imposante bergen en fraaie natuur en wildparken.

De stad Dehli en Agra met de schitterende en wereldbekende Taj Mahal, de woestijnstad Fatehpur Sikri, de onvergetelijke plaats Jaipur waar het Amber fort per olifant bezocht wordt. Varanasi de plaats aan de Ganges. De bekende tempels van Khajuraho. Ook Jahangir Mahal en Chattris zijn een bezoek waard. De plaatsen Mandawa, Bikaner, Jaisalmer, Jodhpur, Ranakpur, Udaipur met vele bezienswaardigheden is prachtig te bezoeken. Kashmir en Leh om nooit meer te vergeten.
Centraal India met Mumbai, Bhavnagar, Ahmedabad, Ujain, Mandu, Maheswar, Omkareshwar, Indore, Bhopal, Gwailor. Het zuiden van India met bezoeken aan Chennai, Mahabalipuram, Kanchipuram, Mahabalipuram, Tanjore, Tricky, Rameshwaram, Madurai, Periyar, Alleppey, Kumarakom, Cochin, ooty, Mysore, Mumbai, Munnar, Kovalam, Trivandrum, Bangalore, Madikeri, Hassan, Hospet, Badami, Belgaum en Goa hebben veel te bieden of het sprookjesachtige Darjeeling en Sikkim.
Voor de reiziger die graag onder de mensen zijn en belangstelling tonen voor de bevolkingsgroeperingen kunnen een bezoek brengen aan oa Orissa, Desai- Huttiya- kutia- en Dongaria Kondha. De Bondea, Gdabas, Sanaparaoja, Mali en Dhuruba bevolking. Voor de natuurliefhebbers, het nationale park Ranthambore, het Nameri Nationaal park, Tipi orchideeŰn centrum, het Cole park, Kanha Nationaal park, Kaziranga Nationaal Park en het Namdapha Nationaal park.
India met als hoogtepunt de zoektocht naar de tijger

Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:
Een reis door India kan individueel worden gemaakt. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis gemaakt worden zonder de begeleiding van gidsen en kunnen de plaatsen zelf verkend worden. Maar de keuze kan ook vallen dat er in iedere plaats een gids aanwezig is of dat er een gids vanaf het begin tot einde de reis begeleid.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.
Bekijk uitgebreide landinformatie van India

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl