Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Myanmar REIS OP MAAT GEMAAKT


Myanmar

Reiscode: Naam reis: Land: Myanmar

Korte beschrijving
Myanmar, het vroegere Birma is een land met een rijk verleden en met interessante bevolkingsgroepen en een indrukwekkende cultuur met mooie monumenten zoals pagodes, tempels en oude kloosters.


De stad Yangon met het bladgoud bedekte Shwedagon Pagode, oude koloniale huizen en de Scott’s markt. De plaats Bagan met meer dan 2700 pagodes en tempels. Mount Popa een uitgedoofde vulkaan met een tempel op de top. De oude Koninklijke hoofdstad Mandalay met de Mahamuni en de Kuthodaw Pagodas en het gouden paleis klooster Shwe Kyaung. Mingun met zijn bezienswaardigheden. Inle Lake met dorpen op palen, locale vissers, de markt van Inndein en verschillende tempels en stoepa’s zoals de stoepa’s van In Dein. Mrauk U met indrukwekkende overwoekerde pagodes om zelf te ontdekken. De boeddhistische pelgrimplaats Mount Kyaikhtiyo met de gouden rots. Kentung voor het maken van wandeltochten( trekkings) naar de bergvolkeren of naar de voet van de Himalaya; Putao. Pyin oo lwin wat een voormalige Britse bergpost was waar nog steeds koloniale gebouwen staan. Amarapura de oude Koninklijke hoofdstad met een anderhalve km lange teakhouten voetbrug van U Bein. Ngwe Saung een viosserdorpje in een baai met fantastische stranden en Ngapali Beach voor een verlenging van de reis met overnachtingen in een van de vele resorts of naar de Mergui archipel een avontuurlijk uitstapje met duizenden kleine eilandjes

Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:
Een reis door Myanmar kan individueel worden gemaakt. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis gemaakt worden zonder de begeleiding van gidsen en kunnen de plaatsen zelf verkend worden. Maar de keuze kan ook vallen dat er in iedere plaats een gids aanwezig is of dat er een gids vanaf het begin tot einde de reis begeleid.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Bekijk uitgebreide landinformatie van Myanmar

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl