Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Vietnam REIS OP MAAT GEMAAKT


Vietnam

Reiscode: Vietnam a la Carte

Een korte beschrijving
Vietnam is een fantastisch vakantie land. Vriendelijke bevolking, lekker eten, prachtige cultuur en natuur, interessante eilanden en mooie stranden.

De hoofdstad Hanoi is meestal het startpunt van de reis en van hieruit worden vaak veel uittapjes gemaakt.

Halong Bay met de eilandjes en de rotspunten van het karstgebergte, die uit het water steken, is zeker een bezoek waard.

Sapa gelegen in het noorden, is een hele populaire bestemming waar nog verschillende bevolkingsgroeperingen leven. In deze hooglanden kunnen ook mooie wandelingen gemaakt worden.

De prachtige waterval van Ban Gioc, ook wel Detian Waterfall genoemd , ligt op het grensgebied tussen Vietnam en China, op zo'n 275 kilometer afstand ten noorden van Hanoi. Het zijn een van de mooiste watervallen van Vietnam

Ten zuiden van Hanoi heb je diverse prachtige natuurparken zoals Cuc Phuong, Trang An en Tam Coc. Tam Coc is een prachtig natuurgebied dichtbij het stadje Ninh Binh. Er kan een boottocht genomen worden naar de grotten.

Hue is het historische centrum, met de prachtige Purple Forbidden City, de Citadel en de mausoleums van de vroegere heersers van Vietnam.
Vanuit Hue kan ook een dagtocht gemaakt worden in het teken van de Vietnam oorlog. Een indrukwekkende tour met uitleg van lokalen over de oorlog.

Hoi An is een sfeervol toeristisch plaatsje met mooie winkeltjes in het centrale deel van Vietnam.
De omgeving van Hoi An is prachtig, en vooral goed per fiets te verkennen.

Nha Trang is een druk toeristisch gebied in het zuiden van het centrale deel van Vietnam. Het is een echte strandbestemming met lange uitgestrekte stranden.
Bij Palmeneiland (Whale Island) kan gedoken en gesnorkeld worden.

Mui Ne is naast Nha Trang de meest populaire strandbestemming van Vietnam. Het is een grootschalig en toeristisch strandoord met prachtige, uitgestrekte stranden en mooie boulevards en het is een van 's werelds meest populaire bestemming voor liefhebbers van kite- en windsurfen.

De stad Dalat ligt binnen de zuidelijke hooglanden van Vietnam. Het gebied ligt op zo'n 1500 meter hoogte, waardoor het een frisse temperatuur heeft. In dit gebied kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden.

Ho Chi Minh, staat nog steeds bekend als Saigon en is de grootste stad van Vietnam in zuiden van het land. Vanuit Ho Chi Minh zijn veel tripjes te maken oa naar de Mekong Delta.

De Mekong Delta is een mooi waterrijk gebied rond de grens met Cambodja in het zuiden van Vietnam. Hier kunnen boottochten gemaakt worden naar authentieke (vissers)dorpjes met de prachtige drijvende dagmarkten.

Phu Quoc is een populair tropisch eiland ten zuidwesten van Vietnam, dichtbij de Cambodjaanse grens. Het eiland is vrij populair.

Con Dao is misschien wel het mooiste eiland van Vietnam. Het ligt in het zuiden van het land, op nog geen uurtje vliegen vanaf Ho Chi Minh Stad. Het is ook het meest tropische eiland met prachtig helder zeewater waar men kan duiken en snorkelen.


Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:
Een reis door China kan individueel worden gemaakt. Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis gemaakt worden zonder de begeleiding van gidsen en kunnen de plaatsen zelf verkend worden. Maar de keuze kan ook vallen dat er in iedere plaats een gids aanwezig is of dat er een gids vanaf het begin tot einde de reis begeleid.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.


Bekijk uitgebreide landinformatie van Vietnam

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl