Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Cambodja REIS OP MAAT GEMAAKT


Cambodja

Reiscode:

Cambodja heeft nog zoveel meer te bieden

Cambodja heeft nog niet zolang de tijd gehad, zoals de omliggende buurlanden, om zich verder te ontwikkelen. Het land is pas zon 14 jaar bezig met herstel en wederopbouw. De infrastructuur is de laatste jaar enorm verbeterd. Er zijn meer geasfalteerde wegen en bruggen aangelegd wat het reizen naar verschillende gebieden aanzienlijk comfortabeler heeft gemaakt. In Cambodja zijn nog veel plekken te vinden die nog niet platgelopen worden door toeristen of waar zelf geen toeristen te vinden zijn.

Siem Reap
Siem Reap is de stad waar toeristen verblijven om Angkor Wat te bezoeken. De stad en omgeving heeft nog veel meer te bieden dan alleen een locatie om te overnachten, onder andere:
*vliegen met een microlight-vliegtuig, helikopter of luchtballon over Angkor Wat, Co
*het ontdekken van het platteland, de natuur en de afgelegen tempels met een oude Amerikaanse Jeep, nog afkomstig uit de Vietnam oorlog,
*het rijden met een Quad langs kleine dorpen en rijstvelden,
*het maken van een fietstour op de kleine eilanden in de Mekong rivier.

Noodoost provincies Ratanakiri & Mondulkiri.
De nooroostelijke provincies ziujn gelegen tegen Vietnamese grens. Beleef hier de jungle in heuvelachtige gebieden met watervallen en heuvelstammen.

Kratie
Zie in Kratie de Franse koloniale gebouwen, plantages en ga opzoek naar de Irrawaddy dolfijnen in de Mekong revier. Ontdek het eiland Kon Trong met de fiets en overnacht bij de lokale bevolking thuis met een Homestay.

Battambang
Battambang is de tweede grote stad van Cambodja. Deze plaats in per boot vanaf Siem Reap te bereiken. Deze boottocht staat bekend als n van de mooiste in Cambodja. Ook in Battambang zijn tempels uit de Angkor-periode te bezichtigen. Vanaf deze stad vertrekt 's werelds meest compacte trein: de bamboetrein.

Zuidwest provincie Koh Kong
Koh Kong is gelegen tegen de Thaise grens. In de provincie Koh Kong is het Cardamom gebergte te vinden. Dit schitterende ongerepte natuurgebied is ideaal voor trekkings, mountainbiking en kayaking. In dit gebied zijn ook prachtige watervallen en Mangrove bossen te vinden.

Sihanoukville, Kampot en Kep
Drie plaatsen waar het heerlijk toeven is op het strand. Eilanden bezoeken, zoals het Rabbit-eiland, snorkelen, duiken het is allemaal mogelijk. En koop s werelds beste pepper in op de lokale markt van Kampot.

Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:
Een reis door Cambodja kan individueel worden gemaakt.
Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis gemaakt worden zonder de begeleiding van gidsen en kunnen de plaatsen zelf verkend worden. Maar de keuze kan ook vallen dat er in iedere plaats een gids aanwezig is of dat er een gids vanaf het begin tot einde de reis begeleid.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Cambodja

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl