Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Zuid-Korea, REIS OP MAAT GEMAAKT


Zuid-Korea

Reiscode: Zuid-Korea la carte

Een reis in Zuid-Korea begint meestal met de directe KLM-vlucht vanuit Amsterdam naar de hoofdstad Seoul. De stad is er n van tegenstellingen waar de wolkenkrabbers genoeglijk staan naast de traditionele Koreaanse huisjes. Bijzonder zijn de paleizen in de stad waarvan het Gyeongbokgung Palace (14e eeuw) en het Chandeokgung Palace (Unesco Werelderfgoed) de bekendste zijn. Het laatste paleis heeft een geheime tuin, Hu Won geheten, die werkelijk prachtig is. De stad is rijk aan lokale markten en authentieke winkeltjes waar het heerlijk shoppen is.

Vanuit Seoul kunt u een bezoek brengen aan de Haein-sa Tempel om de Tripitaka Koreana te bekijken en eventueel in het tempelcomplex te overnachten. De Tripitaka Koreana zijn nieke eeuwenoude Bhoeddistische geschriften die in meer dan 80.000 houtblokken zijn uitgekerfd. Dit culturele bezoek is te combineren met het Songnisan National Park, waar het ontspannend is om in de natuur te verblijven of om een fikse wandeling te maken.

Verder richting het zuiden bereikt men de stad Gyeongju die ook wel een openlucht museum genoemd wordt vanwege de vele historische monumenten. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Bulguksa Tempel en de Seokguram Grotto. In deze laatste bevindt zich een Bhoeddabeeld dat over de zee uitkijkt en lange tijd gezien werd als de beschermer van Zuid-Korea.

Een volgend hoogtepunt is de stad Busan, gelegen in een mooie omgeving omringd door bergen en de zee. Hier is de Beomosa tempel, n van de mooiste en grootste van het land, een bezoek waard. Daarnaast is het ook heerlijk om te slenteren over de vismarkten en de drukke bezigheden gade te slaan.

Het vasteland van Zuid-Korea is te combineren met een bezoek aan een eiland voor de kust. Het meest bijzondere eiland is Jeju-do, een vulkanisch eiland met een prachtige natuur en heerlijke zandstranden. Het eiland staat bekend om de duikende vrouwen die zonder apparatuur tot 20 meter diep duiken om vis te vangen. De Jeongbang waterval is de enige in heel Azi die direct in de zee plonst, met recht een wonderbaarlijk gezicht.

Zuid-Korea is een indrukwekkend en prachtig land dat goed te bereizen is met een groep of individueel, met priv- of openbaar vervoer of avontuurlijk met een huurauto. Angeli Travel stippelt dan samen met u de route uit en zorgt ervoor dat alle accommodaties onderweg voor u gereserveerd zijn.

Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.


Bekijk uitgebreide landinformatie van Zuid-Korea

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl