Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Nepal REIS OP MAAT GEMAAKT


Nepal

Reiscode: Nepal a la carte

Nepal is ongetwijfeld een van de mooiste en afwisselende landen met het machtige Himalaya gebergte, de steden vol fraaie architectuur, oude tempels, paleizen en de schitterende wildparken vol met neushoorns en tijgers. En daarbij een hele vriendelijke bevolking.

De meest bijzondere plaats is Kathmandu met de vele tempels, winkeltjes en restaurantjes, echt een stad waar je je nooit zult vervelen. Vanuit Kathmandu zijn er vele uitstapjes te maken naar de koningssteden in de vallei rondom.

Ongeveer 20 km naar het zuiden ligt Pharping, een schilderachtig plaatsje van waaruit je onder leiding van een ervaren Engelssprekende gids een tocht kunt maken langs drie bijzondere Tibetaanse kloosters.

Wie van trektochten houdt, kan zeker aan zijn 'trekken' komen in Nepal. Op een uur rijden van Kathmandu ligt het dorpje Sundarijal, de startplaats van een prachtige trektocht door de Helambuvallei met overnachtingen in eenvoudige guesthouses onderweg.

Vanuit Kathmandu kan een rondreis gemaakt worden door Nepal die voert langs de steden Patan, Bhaktapur en Pokhara, alle steden met schilderachtige pleinen, oude tempels en paleizen. Pokhara is een goede plek om een relatief gemakkelijke en interessante trektocht te ondernemen met uitzicht op de Annapurna (8081 m), de Dhaulagiri (8172 m) en de karakteristieke Maccapuchhara of 'Fish Tail Mountain' (6997 m). De trektocht brengt u langs deze imposante bergen, door bossen vol met rhododendrons en in kleine authentieke dorpjes. Een hoogtepunt bij deze tocht, letterlijk en figuurlijk, is het uitzicht vanaf Poon Hill, vooral bij zonsopkomst.

Aan de voet van de Himalaya, in de Kathmandu Vallei ligt het rustige en verstilde plaatsje Panauti waar het goed is om op adem te komen van al het adembenemend moois in Nepal. Vroeger lag Panauti op de kruising van belangrijke handelswegen en stond er op het centrale plein een indrukwekkend paleis. Nu is Panauti een rustige plaats die evenwel haar oorspronkelijke charme heeft weten te bewaren.


Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.Bekijk uitgebreide landinformatie van Nepal

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl