Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Indonesie REIS OP MAAT GEMAAKT


Indonesië

Reiscode: A la carte Indonesie REIS OP MAAT GEMAAKT

Indonesi is een prachtig vakantieland met belangrijkste bezienswaardigheden op de vele eilanden:

Java
Zo is Java het hart van Indonesi met Jakarta als hoofdstad.
In deze wereldstad is veel te zien zoals de Chinese wijk, het Vrijheidsplein, de Istiqlalmoskee en de vrachtzeilhaven Sunda Kelapa.
Ook Bandung, het Parijs van Java is een stad die niet vergeten mag worden. Yogyakarta voor de cultuur en het shoppen maar vooral voor de belangrijkste historische sites van Indonesie: Borobudur en Prambanan en dan is er op Java ook de bekende badplaats Pangandaran. Bromo-Tengger-Semeru Nationaal park staat bekend om de vele vulkanen. Dus alleen al op Java is genoeg te zien en te ondernemen,

Bali
Bali is de populairste vakantiebestemming van Indonesi. Voor het uitgaansleven staat de plaats Kuta bekend. Ubud is een levendig stadje tussen de rijstvelden. Ubud heeft veel hindoetempels, souvenirwinkeltjes, lokale kunstgalerijen en massagesalons. Maar Ubud staat vooral bekend om de traditionele Balinese dansopvoeringen. Dan is er op Bali de Gunung Agung Vulkaan, de hoogste vulkaan van 3143 meter, van het eiland
De bekendste tempels op Bali zijn de Pura Taman Ayun, Tirta Empul en Gunung Kawi

Sumatra
Het eiland met de prachtige natuur en met de nog steeds werkende Krakatau vulkaan. In het Way Kamba Nationaal Park komen nog veel dieren voor zoals: tijgers, Sumatraanse neushoorns en ook olifanten.
De stad Padang heeft nog oude Nederlandse en Chinese gebouwen, maar ook een mooie haven en een promenade. Het is een gezellige stad om hier een paar dagen door te brengen.
De Mentawai eilanden bieden de surfers een waar paradijs, maar de eilanden hebben ook nog een ongerepte natuur en traditionele volksstammen.
In Bukittinggi een uitzicht op de drie vulkanen: Merapi, Singgalang en Sago. De vulkanen kunnen beklommen worden en op het kratermeer kunnen kanotochten worden gemaakt.
Het dorpje Bukit Lawang is de ideale uitvalsbasis voor jungletreks door het Gunung Leuser Nationaal Park, waar de orang-oetans voorkomen.

Borneo
Indonesi deelt het eiland met Maleisi en Brunei. Kalimantan
( Borneo) staat bekend om de orang-oetans die hier leven en de Dayak-bevolking die nog op de traditionele manier in het regenwoud woont.

Sulawesi
Sulawesi staat bekend voor de typische Toraja huizen en de bizarre begrafenissen.

Andere eilanden op aanvraag

Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Indonesië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl