Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la Carte Laos. REIS OP MAAT GEMAAKT


Laos

Reiscode: A la Carte Laos. REIS OP MAAT GEMAAKT

Laos heeft veel te bieden in het noorden, centraal en het zuiden
Met deze informatie geven we u al ideen voor een bezoek een dit bijzonder land

In het noorden van Laos ligt de plaats Luang Prabang. Luan Prabang is n van de belangrijkste bezienswaardigheden van Laos en UNESCO werelderfgoed en zeker de moeite waard om te bezoeken want het heeft een mooi koloniaal Frans verleden en vele tempels zoals de tempels zoals de Phu si, Wat Xieng Thong, Wat Wisunalat.

Vanuit Laun Prabang kunnen trektochten gemaakt worden voor een bezoek aan de bergbevolking. Maar ook boottochten over de Mekong naar oa de grotten van Pak Ou. Deze grotten staan vol boeddhabeelden die over de Mekong uitkijken. Ook een bezoek aan de watervallen van Kuang Si is een ervaring met het turkoois-groene water.

Voor een actieve vakantie in Laos is een verblijf in Luang Nam Tha of Muang Sing zeer geschikt want het ligt bij het Nam Ha Nationaal park waar wandelingen en mountainbike tochten gemaakt kunnen worden door een prachtige natuur met eventueel een bezoek aan de locale bevolking

In Centraal Laos ligt de hoofdstad Vientiane met het nationale symbool Pha That Luang, de Si Saket tempel en Patuxai, de Laotiaanse versie van de Arc de Triomphe.

The Plain of Jars of te wel de Vlakte van de Kruiken is een gebied waar overal grote stenen kruiken verspreid staan waar eigenlijk niemand weet hoe deze kruiken daar terrecht gekomen zijn.

In Vieng Xai (Pathet Lao Caves) dichtbij de grens met Vietnam ligt het ondergrondse netwerk waar de leiders van het communistische Pathet Lao zich schuil hielden tijdens de oorlog in Vietnam.

In het Zuiden van Laos ligt de het charmante stadje Savannakhet.
Het Bolaven Plateau ligt 1500 meter boven de Mekong-vallei en heeft mooie bossen, rivieren, watervallen en plantages.
Het plaatsje Champasak was vroeger de hoofdstad van Laos. Hier staat de tempel Wat Phu Champasak wat mooi is te bezoeken. Si Pan Don wat ze ook wel Four Thousand Islands noemen zijn veel eilandjes in de rivier.Reis op maat gemaakt
Angeli Travel kan geheel naar wens een reis voor u samenstellen naar o.a. de bovenstaande bezienswaardigheden:
Een reis door Laos kan individueel worden gemaakt.
Voor de zeer reislustige avonturier kan de reis gemaakt worden zonder de begeleiding van gidsen en kunnen de plaatsen zelf verkend worden. Maar de keuze kan ook vallen dat er in iedere plaats een gids aanwezig is of dat er een gids vanaf het begin tot einde de reis begeleid.


Prijsindicatie:

Prijs hang af van wens en aantal dagen, keuze van accommodatie en of er gekozen wordt voor begeleiding van gids(en)
Angeli Travel kan vrijblijvend voor U een offerte maken

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.Bekijk uitgebreide landinformatie van Laos

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl