Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Thailand REIS OP MAAT GEMAAKT


Thailand

Reiscode: Thailand la carte

In het hart van Thailand ligt de hoofdstad Bangkok, het begin van vrijwel elke Thailand reis en een eerste kennismaking met de zeer vriendelijke en hoffelijke bevolking. Dwars door Bangkok loopt de grote rivier de Chao Phraya, waarop dag en nacht een levendig bootverkeer plaats vindt. De rivier is vaak een uitkomst om snel van de ne naar de andere plaats te komen. Neem bijvoorbeeld de boot naar het Grote Paleis annex tempelcomplex 'Wat Phra Keao'. Het is ook bijzonder leuk om Bangkok te verkennen per fiets onder leiding van een gids. In Bangkok is het verder heerlijk shoppen in de grote warenhuizen en de diverse markten zoals de weekendmarkt en de nachtmarkt Pat Pong. Vanuit de stad is het mogelijk om per trein te reizen naar 'The bridge over the River Kwai' en naar de vroegere hoofdstad Ayathaya met de vele tempels en beeldhouwwerken.

In het noorden van Thailand ligt de gezellige stad Chang Mai, vaak een verademing na het drukke Bangkok. Van daaruit zijn diverse fietstochten te maken, trekkings en jungletours inclusief tochten over de rivier op bamboevlotten. Het is ook mogelijk het gebied per huurauto te verkennen en de bergvolken te ontmoeten in hun eenvoudige dorpen. Op minder dan twee uur rijden van Chang Mai ligt Eleplant Haven, een opvangplaats voor olifanten die vaak werkend in toeristenindustie een miserabel leven geleid hebben. Dankzij onder anderen de Nederlandse Antoinette van de Water hebben de olifanten daar een heerlijke 'oude dag'.

Ten zuiden van Bangkok liggen de badplaatsen met hun zandstranden, zoals Phuket en Hua Hin. Nog mooier is het om een bezoek te brengen aan de idyllische tropische eilanden zoals Ko Samui, Ko Phungan, Ko Samet en het hele rustige Ko Hai.

Tot slot zijn er schitterende natuurgebieden in Thailand rondom de plaatsen Pai en Mae Hong Son. In het oudste Nationale Park Khao Yai zijn er tijdens game-drives nog wilde olifanten te spotten.

Thailand heeft zowel cultuur, avontuur als schitterende natuur te bieden. Angeli Travel maakt graag een reis op maat voor u naar onder andere de bovengenoemde bijzondere bezienswaardigheden.

Bekijk uitgebreide landinformatie van Thailand

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl