La Réunion


Dit 2500 km grote vulkanische eiland ligt in de Indische Oceaan, op ongeveer 750 km afstand van de oostkust van Madagaskar. Reunion, een Frans eiland gelegen in de Indische oceaan, is een waar natuurparadijs. Hier treft men een uitbundige plantengroei, spectaculaire berglandschappen en hoge vulkanen. De vele geurende bloemen en planten zullen een weldaad zijn voor de neus! Met wat geluk is de rode gloed van een vulkanische eruptie of lavastroom te zien. Maar ook de bevolking vormt een kleurrijke smeltkroes bestaande uit Creolen, Europeanen, Indiers en Chinezen. Door het uitstekende wegennet kan men eenvoudig zelfstandig rondreizen per huurauto en in korte tijd een goede indruk krijgen van de vele bezienswaardigheden, die het eiland te bieden heeft.

De prijsindicatie, vermeld bij onze reizen, zijn exclusief internationale vlucht. Dit is om rekening te houden met de flexibiliteit en de individuele behoefte van de reiziger. Angeli Travel kan bij het maken van de offerte de vlucht in de prijs calculeren.

Angeli Travel werkt met KLM. Op bestemmingen die niet door de KLM worden aangedaan werkt Angeli Travel samen met Air Namibia, Ethiopian Airways, Royal Air Maroc, TAP, TAM, LAN en Iberia of gelijke.

Bekijk uitgebreide landinformatie

   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl