Seychellen


De Seychellen wordt door velen als de ultieme strandbestemming beschouwd als het gaat om afwisseling. Naast luxe genieten van zon en zee kan men hier desgewenst ook diverse uitstapjes door de overweldigende natuur maken. Deze eilandengroep is niet voor niets tweemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

De totale oppervlakte van de Seychellen bedraagt meer dan een miljoen km, terwijl het landoppervlakte daarvan slechts iets meer dan 450 km beslaat. De twee grootste eilanden worden gevormd door Mahe en Praslin. De flora en fauna op de Seychellen zijn wereldberoemd. De verschillende graniet- en koraaleilanden met de bijbehorende riffen zijn van een uitzonderlijke schoonheid. Dichtbegroeide oerwouden met prachtige bloemen, zeldzame plantensoorten en vele dieren maken een verblijf op de Seychellen zeer aangenaam.
De prijsindicatie, vermeld bij onze reizen, zijn exclusief internationale vlucht. Dit is om rekening te houden met de flexibiliteit en de individuele behoefte van de reiziger. Angeli Travel kan bij het maken van de offerte de vlucht in de prijs calculeren. Angeli Travel werkt met KLM. Op bestemmingen die niet door de KLM worden aangedaan werkt Angeli Travel samen met Air Namibia, Ethiopian Airways, Royal Air Maroc, TAP, TAM, LAN en Iberia of gelijke.

Bekijk uitgebreide landinformatie

   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl