Tropische Verrassing


Pemba (Tanzania), 7 Dagen

Combinatie mogelijk met Tanzania

Reiscode: Tropische Verrassing

Korte beschrijving van de reis:
Pemba Island ligt 80 kilometer ten noorden van Zanzibar en is ideaal voor diegene die een bestemming zoekt dat door toeristen nog vrijwel onontdekt is. Het eiland is dichter bebost en glooiender dan Zanzibar. Het is een prachtig eiland en een heerlijke plaats om een paar dagen door te brengen, maar ondanks dat komen er toch weinig toeristen. De voornaamste reden om het eiland te bezoeken is vanwege de prachtige duiklocaties. Het eiland is omringd door prachtige koraalriffen waardoor het een van de beste duiklocaties van Afrika is. Tussen de riffen leven veel soorten vissen in allerlei kleuren. Aan de oostkust van het eiland ligt de open zee waar grotere vissen leven zoals walvishaaien en manta's. Het eiland zelf is heuvelachtig, in tegenstelling tot Zanzibar.

Verblijf hier zeven heerlijke dagen om van al het moois te genieten in een luxe resort op basis van volpension. Geniet van strand, zee en de optionele activiteiten.


Prijsindicatie
€2395,00 per persoon (min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers.

Deze reis is geweldig als verlening van uw safari maar ook heerlijk om als strandvakantie te kiezen. Uiteraard kan deze reis ook gecombineerd worden met Zanzibar of Mafia.

Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door het gekozen land kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen.Bekijk uitgebreide landinformatie van Pemba (Tanzania)

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl