Zanzibar, Stone Town en Strand


Zanzibar, 7 Dagen

Reiscode: Zanzibar, Stone Town en Strand

Het eiland Zanzibar (voor de kust van Tanzania) biedt u de ideale mogelijkheid voor een strandvakantie. Het eiland van zon, zee en strand heeft vele soorten accommodaties van backpakkers tot zeer luxe. Het eiland bereikt u via vluchten uit Arusha, Dar es Salaam of Nairobi (Kenia). Maar het eiland kan ook met de boot vanaf Dar es Salaam bereikt worden. Voor elk budget kan Angeli Travel u een heerlijk vakantie samenstellen.

De oude stad van Zanzibar, Stone Town genaamd, is ook geweldig om te bezoeken. Ook hier kan een paar dagen verbleven worden. Zanzibar is het interessante gedeelte voor toeristen: de meeste gebouwen zijn in de 19e eeuw gebouwd toen Zanzibar het hoogtepunt van de handel had bereikt. De handel ging via de haven en daar zijn ook de paleizen, moskees en veel mooie huizen te vinden. Een bezoek aan de markt is zeker de moeite waard: de lange markthal is gevuld met handelaren die hun waar in een stalletje verkopen of simpelweg uitstallen op een kleed. De handelaren brengen hun producten van het hele eiland naar de markt. Er is dus van alles te koop. Ook een bezoekje waard zijn de Forodhani tuinen, het Peace Memorial Museum, Kelele Square, de Malindi moskee, de Shakti tempel, het Paleis museum, de Durailani Bazaar, de St Joseph's kathedraal, de Anglican kathedraal en de High Court.

Verder bieden de meeste accommodaties vele facultatieve excursies aan zoals de City Tour, Spice Tour, Dolfijnentocht en een bezoek aan Prisoner Island.

Mocht bovenstaande u aanspreken vraag dan aan Angeli Travel naar de mogelijkheden die passen bij uw budget.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Zanzibar

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl