Seychellen: kies zelf de accommodatie


Seychellen, 7 Dagen

Reiscode: Seychellen: kies zelf de accommodatie

Korte beschrijving van de reis:
De flora en fauna op de Seychellen zijn wereldberoemd. De verschillende graniet- en koraaleilanden met de bijbehorende riffen zijn een schoonheid van de natuur. Dichtbegroeide oerwouden met prachtige bloemen, zeldzame plantensoorten en vele dieren maken een verblijf op de Seychellen zeer aangenaam. Er zijn overigens geen giftige reptielen en insecten op de eilanden. Verder zijn er uitgestrekte palmstranden voorzien van goudkleurig zand en grillige granietrotsen. De blauwe zeeën met het prachtige onderwaterleven vormen een waar duikersparadijs.

De Seychellen kent twee seizoenen die veelal bepaald worden door de richting van de passaatwinden. Van mei tot september gaat de zuidoost passaatwind over de eilanden en is het relatief droog. De gemiddelde temperatuur ligt in deze periode tussen de 24° en 30°C. Er heerst een koele bries en de regenval is beperkt. De noordwest passaatwind brengt tropische regenbuien met zich mee, vooral in de maanden december en januari. Dit seizoen, dat van november tot en met januari loopt, wordt gekenmerkt door onregelmatige windpatronen. De temperatuur evenals luchtvochtigheid zijn hierdoor hoog. De maanden tussen de twee seizoenen (februari, maart, april en oktober) zijn tamelijk heet met een lichte bries. In de regenperioden kan in een paar uur erg veel regen vallen. De regenbuien duren echter niet lang en zijn vaak plaatselijk. Soms kan aan de ene kant van het eiland de zon schijnen, terwijl aan de andere kant iedereen met een paraplu loopt.


Prijsindicatie
gebaseerd op 7 dagen (laagseizoen):
LaUnion Chalet (La Dique Eiland) € 3075,00 p.p. op basis van 2 personen.
Sainte Anne Resort & Spa (Sainte Anne Eiland) € 6975,00 p.p. op basis van 2 personen.

De lokale bevolking van de Seychellen is erg vriendelijk en ondanks dat hier geen massatoerisme heerst, zijn de voorzieningen uitstekend.

Mocht bovenstaande u aanspreken vraag dan aan Angeli Travel naar de mogelijkheden die passen bij uw budget.Bekijk uitgebreide landinformatie van Seychellen

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl