Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

A la carte Egypte, REIS OP MAAT GEMAAKT


Egypte

Reiscode: A la carte Egypte

Een bezoek aan de Piramides, de koningsgraven of de tempel van Abu Simbel zijn elk op zich al een reis waard. En dan is er nog zoveel meer te zien langs de oevers van de Nijl, gemakkelijk te bereiken per luxueuse cruiseboot of avontuurlijker en als een vogel zwevend over het water... per Felucca (Egyptische zeilboot). Voorbij de vruchtbare gronden langs het lint van de rivier, strekt zich links en rechts de woestijn uit, een prachtig en verrassend afwisselend landschap. Per kameel, het zogeheten 'schip der woestijn' zijn kampeertochten mogelijk begeleid door Bedoeïenen. Zo kan ook het eeuwenoude St. Catharinaklooster, gelegen midden in de Sinai Woestijn, bereikt worden. En daarnaast heeft Egypte talloze stranden langs de Rode Zee waar het, ook in de Nederlandse winter, goed toeven is op, in en vooral ook onder het water.

Angeli Travel maakt graag een reis op maat met ruimte voor cultuur, natuur en strand, al naar gelang de wensen van de reiziger. Ook is het mogelijk om onderdelen van de aangeboden reizen te combineren tot een nieuwe eigen reis.

Angeli Travel beschikt over veel kennis en ervaring in Egypte, onder andere door zelf daar gewoond te hebben. Tot slot: Angeli Travel kan bouwen op een netwerk van betrouwbare en zorgzame plaatselijke agenten.

De prijs van een a la carte reis hangt af van de lengte van het verblijf, gewenste luxe van de accommodaties, middel van vervoer en de reisroute.
Bekijk uitgebreide landinformatie van Egypte

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl