Peru


Waarom Peru?

Peru is een land waar zowel de cultuur als natuurliefhebber volledig aan zijn trekken komt. Peru: prachtige mensen in kleurige kostuums, indrukwekkende ruines van oude beschavingen, het Andesgebergte, de jungle van de Amazone en de indrukwekkende kust met woestijnlandschap.
Peru heeft een lange kustlijn aan de Stille Oceaan en wordt begrensd door Colombia en Equador in het noorden, Braziliƫ in het oosten en door Bolivia en Chili in het zuiden.

Peru heeft veel te bieden:
- Koloniale steden
- Oude culturen en beschavingen
- Tropische regenwouden
- De droogste woestijn op aarde
- Bijzondere flora en fauna
- Het hoogst bevaarbare meer ter wereld (grens Bolivia)
- Het immense Andesgebergte
- Machu Picchu
- Prachtige wandeltochten
- Onontdekte gebieden in het noorden (oa Kuelap)
- Vriendelijke een zeer fotogenieke bevolking
- Goede hotels en restaurants

Peru is gewend aan toeristen
Toerisme is al lange tijd een belangrijk bron van inkomsten voor Peru. Hierdoor zijn de toeristische faciliteiten goed ontwikkeld en alle excursies goed geregeld. In de meeste hotels en restaurants kunt u met Engels terecht.
De lokale mensen zijn gewend aan toeristen en wanneer u het netjes vraagt, wel bij voorkeur in het Spaans, zijn de meesten graag bereid voor uw foto te poseren.

Peru heeft ieder type reiziger wat te bieden
Doordat Peru zo'n enorme varieteit aan landschappen heeft en al geruime tijd actief is in het toerisme biedt het de mogelijk voor iedere reiziger de gewenste reis samen te stellen. Sportief en avontuurlijk tot zeer luxe en gastronomisch, alles is mogelijk!


Bekijk uitgebreide landinformatie

   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl