Colombia


Colombia is een must voor iedere liefhebber van natuur, interessante steden, koloniale dorpen, idyllische locaties en zeer vriendelijke inwoners.

Een land waar groene, adembenemende berglandschappen worden afgewisseld met dichte jungle, Een landen waar geslenterd kan worden door romantische, schilderachtige koloniale steden en dorpen; zoals Popayan en Cartagena de Indias. Een land waar overnacht kan worden op zeer fraaie hacienda's in de koffieregio bij Pereira en Armenia, maar het land heeft ook schitterende ongerepte stranden bij Santa Marta.
Colombia is ook nog eens het summum voor vogelliefhebbers. Er zijn een kleine 2000 vogelsoorten geregistreerd, waaronder een aantal inheemse vogelsoorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Het Eldorado reservaat, nabij Santa Marta, wordt door vogelaars van over de hele wereld gezien als de heilige graal voor ornithologie.

Jarenlang kennen we Colombia alleen maar op een negatieve manier. De berichtgevingen in de jaren tachtig en negentig werden gedomineerd door nieuws over de drugskartels en de aanslagen van de linkse terreurgroeperingen. Het laatste decennium echter is er door de overheid hard gewerkt om veiligheid te creeren, waardoor de economie en ook het toerisme zijn gaan opbloeien.

Colombia is een land met grote verschillen. Zo heeft het land besneeuwde bergtoppen, een woestijn, oerwouden, mangroven, kleine bergdorpjes en veel kleurrijke kunst. Ook heeft Colombia een lange kustlijn met helder blauw water en mooie zandstranden.
Colombia staat verder nog bekend om de productie van koffiebonen, bananen en sigaren

Angeli Travel kan het echte Colombia aanbieden, een van de mooiste en meest veelzijdige landen van Zuid Amerika

Bekijk uitgebreide landinformatie

   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl