Manu Nationaal Park
Ecologische tours naar het Amazone regenwoud


Peru

Reiscode:

ECOLOGISCHE TOURS NAAR MANU:

MANU Culturele Zone: Nevelwoud
De kortste toer duurt 3 dagen. Per bus naar het nevelwoud over de Manuweg, twee overnachtingen in Posada San Pedro Manu Cloud Foresten. Vervolgens reis je weer terug over de Manuweg naar Cusco.

Prijsindicatie
van deze tour US$ 480,00 per persoon en vertekt op vrijdagen.

MANU Culturele Zone: Nevelwoud en Pantiacolla bergketen
De tweede optie bestaat uit een toer van 5 dagen. Per bus naar Manu met onderweg een overnachting in het nevelwoud. Vervolgens twee overnachtingen in de Pantiacolla Lodge aan de voet van de Pantiacolla bergketen (uitloper van de Andes). Vervolgens weer terug naar Cusco per boot en bus met nog een laatste overnachting in het nevelwoud.

Prijsindicatie
van deze tour US$ 775,00 per persoon en vertekt op woensdagen.

MANU Gereserveerde Zone: Nevelwoud, Salvador & Otorongomeer, Zoutlik voor aras
De kortste toer naar de Gereserveerde Zone duurt 7 dagen. Per bus naar Manu met onderweg een overnachting in het nevelwoud. Daarna brengen we een tweedaags bezoek aan de Gereserveerde Zone van Manu. Ook bezoek je de Zoutlik om de aras in Blanquillo te zien. De terugreis naar Cusco is op de 7de dag over de Interoceanica Road.

Prijsindicatie
van deze tour US$ 1395,00 per persoon en vertrekt op vrijdagen.

MANU Gereserveerde Zone: Nevelwoud, Salvador & Otorongo meer, Zoutlik voor aras en Pantiacolla Lodge
De langere toer naar de Gereserveerde Zone duurt 9 dagen : per bus naar Manu met een overnachting in het nevelwoud, twee overnachtingen in de Pantiacolla Logde aan de voet van de Pantiacolla bergketen (de uitlopers van de Andes). Vervolgens een tweedaags bezoek aan Manu Gereserveerde Zone en ook bezoek aan Zoutlik voor aras in Blanquillo. De terugreis naar Cusco is op de 9de dag over de Interoceanica Road.

Prijsindicatie
van deze tour US$1495,00 per persoon en vertrekt op woensdagen.

Nieuwste reis :
MANU Culturele Zone: HET REGENWOUD & JIJ

Een fascinerend programma: omdat we allemaal aan het veranderen zijn ten gevolge van de veranderingen op onze Aarde, is het ook tijd het aandachtspunt van onze toers wat te verleggen.
Deze nieuwe 7-daagse reis heeft hetzelfde als de 5-daage MANU Culturele Zone: Nevelwoud en Pantiacolla bergketen met als extra een dag regenwoud bij de Amazone-indianen en een dag voor een onderzoeksproject. Er zijn ook dagelijks gesprekken geprogrammeerd om nieuwe indrukken en ideeën te integreren.

Prijsindicatie
van deze tour US$895,00 per persoon en vertrekt een of twee keer per maand.

Bij deze tours is alles inbegrepen, behalve persoonlijke uitgaven.

Manu is een kostbaar regenwoud, dat nog zo mooi in tact is door haar verborgen locatie. Dat betekent wel dat rekening gehouden moet worden met lange reistijden, zowel per bus als per boot. In ruil daarvoor is het verblijf in een ongeëvenaard regenwoud, waar de flora en fauna nog schitterend is.


Prijsindicaties

3-daagse: US$ 480,00 per persoon
5-daagse: US$ 775,00 per persoon
7-daagse: US$ 1395,00 per persoon
9-daagse: US$ 1495,00 per persoon
MANU Culturele Zone: HET REGENWOUD & JIJ : US$ 895,00 per persoon

Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen, seizoen en koersberekeningenBekijk uitgebreide landinformatie van Peru

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANGELI TRAVEL


Anne van Angeli Travel hebben persoonlijk de 7 daagse Manu kampeertrips ontworpen en kunnen persoonlijk meehelpen bij het samenstellen van uw reis.

   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl