Zwart Goud


Brazilië, 13 Dagen

Reiscode: Zwart Goud 13 dgn

Zwart Goud

Hoogtepunten: Rio de Janeiro - Tiradentes - Ouro Preto - Belo Horizonte - Paraty

In Rio de Janeiro is het heerlijk om rondgereden te worden door de stad, maar daarbuiten is de individuele vrijheid van een huurwagen het ultieme genieten. Vanuit Rio rijdt u de provincie Minas Gerais binnen en bezoekt u Tiradentes, Ouro Preto en Belo Horizonte, het culturele centrum van Brazilië. Met een korte vlucht vliegt u naar Sao Paulo en rijdt u naar Paraty voor een paar heerlijke dagen aan het strand voordat u weer richting Nederland vertrek.

Dag 1-2 Rio de Janeiro
Een stadstour door Rio de Janeiro geeft een goede eerste indruk en gaat naar alle highlights waaronder de Suikerbrood berg, het Christus standbeeld en het strand van Copacabana.

Dag 3-7 Minas Gerais
Na het ophalen van de huurwagen in Rio de Janeiro gaat de reis naar de provincie Minas Gerais genoemd naar de vele mijnen in dit gebied. Met name door het goud heeft deze provincie een overvloed aan architectuur en kunstschatten in Barokstijl. De route loopt via Tiradentes naar Ouro Preto en eindigt in Belo Horizonte, de derde stad en het culturele centrum van Brazilië.

Dag 8-10 Paraty
Met een binnenlandse vlucht naar Sao Paulo en met de huurwagen naar Paraty. Paraty is een tropisch paradijs tussen Sao Paulo en Rio de Janeiro in en hier is het heerlijk genieten van de Braziliaanse zon en bijkomen van alle indrukken van de afgelopen dagen.

Dag 11-13 Rio de Janeiro
Op eigen tempo naar Rio de Janeiro voor een laatste middag in deze fantastische stad. De volgende dag de auto inleveren en terugvlucht naar Nederland.


Prijsindicatie:
€ 1380,00 per persoon ( min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers

Prijs is exclusief:
Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting,
€ 20,00 beokingskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
Reis- en Annuleringsverzekering

Verlenging
Deze reis is uitstekend te verlengen met andere delen van Brazilië

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Suggesties: Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landenBekijk uitgebreide landinformatie van Brazilië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl