Puur Natuur


Brazilië, 14 Dagen

Reiscode: Puur Natuur 14 dgn

Puur Natuur
14 dagen

Hoogtepunten: Bonito - Pantanal - Amazone - Recife of Natal

De ultieme reis voor de natuurliefhebber! Ongerepte natuur en bijzonder helder water maken Bonito tot een unieke plek. De Pantanal is de plek om het wild in Brazilië te zien en in de Amazone is het aanbod van de diversiteit in flora en vogelsoorten zo enorm en overweldigend dat u soms niet weet waar te kijken. Aan het eind van de reis kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken aan het strand van Recife of Natal zodat u ontspannen en uitgerust in Nederland aankomt.

Dag 1-2 Campo Grande
Na aankomst in Campo Grande op het vliegveld de huurwagen ophalen en rijden naar het hotel in Campo Grande en bijkomen van de vlucht en de eerste indrukken van Brazilie.

Dag 3-7 Bonito en Pantanal
De omgeving van Bonito is een van de meest ongerepte stukjes natuur in Brazilië en vooral bekend vanwege het helder blauwe water in de omliggende rivieren en meren. Na Bonito gaat de reis naar de Pantanal. In diverse excursie wordt kennis gemaakt met het rijke dierenleven van dit waterrijke gebied.

Dag 8-10 Amazone
Na het inleveren van de huurwagen een binnenlandse vlucht naar Manaus waar vandaan de Amazone wordt bezocht. De komende 2 dagen worden vanuit het hart van de Amazone diverse excursies ondernomen om de indrukwekkende jungle te ontdekken.

Dag 11-13 Strand van Recife of Natal
De laatste dagen van deze fantastische reis zijn gereserveerd voor zon en ontspanning aan het strand. Heerlijk bijkomen van alle opgedane indrukken en uitgerust huiswaarts keren.

Dag 14 Aankomst Amsterdam
Vroeg in de ochtend aankomst in Amsterdam.


Prijsindicatie:
€ 1295,00 per persoon ( min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers

Prijs is exclusief:
Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting,
€ 20,00 beokingskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
Reis- en Annuleringsverzekering

Verlenging
Deze reis is uitstekend te verlengen met andere delen van Brazilië

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Suggesties: Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landenBekijk uitgebreide landinformatie van Brazilië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl