Jewels of Brazil


Brazilië, 11 Dagen

Reiscode: Jewels of Brazil 11 dgn

Jewels of Brazil
11 dagen

Hoogtepunten: Rio de Janeiro - Paraty - Iguazu watervallen - Sao Paulo

De perfecte combinatie van cultuur, rust en natuurschoon! In de steden Rio de Janeiro en Sao Paulo kunt u genieten van het uitgebreide scala aan musea en culturele activiteiten om vervolgens in Paraty heerlijk tot rust te komen. De immense Iguazu watervallen vormen een waar spektakel omringd door tropisch regenwoud.

Dag 1-3 Rio de Janeiro
De eerste dagen is er alle tijd om van de wereldberoemde stad Rio de Janeiro te ontdekken. Een stadstour geeft een goede eerste indruk en gaat naar alle highlights waaronder de Suikerbrood berg en het Christus standbeeld, daarna kan de stad met haar prachtige stranden op eigen gelegenheid ontdekt worden.

Dag 4-6 Paraty
Paraty is een tropisch paradijs niet ver van Rio de Janeiro. Geniet hier van de idyllische eilandjes en talloze snorkelmogelijkheden tijdens een boottochtje, de prachtige Portugese koloniale architectuur of een van de vele strandjes.

Dag 7-11 Iguazu Watervallen en Sao Paulo of Rio
Twee volle dagen om te genieten van één van de grootste watervallen ter wereld. De Braziliaanse kant geeft een prachtig overzicht van de 275 verschillende watervallen en in Argentinië loopt een wandelpad tot aan de rand van de watervallen, een unieke ervaring! De laatste dagen is er de keuze tussen Sao Paulo of Rio de Janeiro, twee bruisende metropolen met veel cultuur.


Prijsindicatie:
€ 990,00 per persoon ( min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud seizoen en koers

Prijs is exclusief:
Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting,
€ 20,00 beokingskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
Reis- en Annuleringsverzekering

Verlenging
Deze reis is uitstekend te verlengen met andere delen van Brazilië

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Suggesties: Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen

Prijsindicatie € 945,00 p.p. Prijs per persoon bij minimaal 2 personen
Prijs exclusief vluchten zowel van en naar Brazili� als in Brazili�

Bekijk uitgebreide landinformatie van Brazilië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl