Ontdek Brazilië


Brazilië, 17 Dagen

Reiscode: Ontdek Brazilie 17 dgn

Ontdek Brazilië
17 dagen

Hoogtepunten: Rio de Janeiro - Iguazu watervallen - Pantanal - Bonito - Paraty

Na een paar dagen in de swingende stad Rio de Janeiro is het tijd voor de natuur. Er is ruim de tijd om van wellicht de mooiste watervallen ter wereld te genieten. Daarna gaat de reis naar de Pantanal, het gebied in Brazilië wat bekend staat om het vele wild wat er leeft. Maar ook de wereld onder water is onbeschrijflijk mooi en hoewel je er in Bonito het water niet voor in hoeft omdat het zo helder is, is dat wel zeer de moeite waard. Tot slot kunt u de laatste dagen heerlijk relaxen aan het strand van Paraty.

Dag 1-4 Rio de Janeiro
De eerste dagen is er alle tijd om van de wereldberoemde stad Rio de Janeiro te ontdekken. Een stadstour geeft een goede eerste indruk en gaat naar alle highlights waaronder de Suikerbrood berg en het Christus standbeeld, daarna kan de stad met haar prachtige stranden op eigen gelegenheid ontdekt worden.

Dag 5-6 Iguazu watervallen
Twee volle dagen om te genieten van één van de grootste watervallen ter wereld. De Braziliaanse kant geeft een prachtig overzicht van de 275 verschillende watervallen en in Argentinië loopt een wandelpad tot aan de rand van de watervallen, een unieke ervaring!

Dag 7-12 Pantanal en Bonito
Actief of relaxen, de Pantanal heeft voor iedereen wat te bieden. Het gebied heeft grote open vlaktes en moerasgebieden waardoor het erg aantrekkelijk is voor vele soorten vogels en zoogdieren. De plaats in Brazilië om wilde dieren te zien. Bonito is een van de meest groene en onaangetaste dorpjes in Brazilië en bekend vanwege het ongelooflijk heldere water en de goede snorkelmogelijkheden.

Dag 13-15 Paraty
Na alle indrukken van de afgelopen dagen is het heerlijk relaxen op het strand van het idyllische plaatsje Paraty. Paraty is bekend vanwege haar indrukwekkende collectie 18e eeuwse Portugese koloniale architectuur.

Dag 16-17
Na een laatste bezoek aan Rio de Janeiro gaat de reis terug naar Nederland.


Prijsindicatie:
€ 1575,00 per persoon ( min 2 pers)
Prijs onder voorbehoud van seizoen en koers


Prijs is exclusief:
Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting,
€ 20,00 beokingskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
Reis- en Annuleringsverzekering

Verlenging
Deze reis is uitstekend te verlengen met andere delen van Brazilië

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Suggesties: Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen


Bekijk uitgebreide landinformatie van Brazilië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl