Tropisch Paradijs


Brazilië, 12 Dagen

Reiscode: Tropisch Paradijs 12 dgn

Tropisch Paradijs
11 dagen

Hoogtepunten: Salvador de Bahia - Aracaju - Penedo - Maceio - Porto Galinhas - Olinda

Heerlijk op eigen tempo genieten van de tropische stranden en koloniale steden langs de kust van Brazilië! Bezoek idyllische stranden en pittoreske vissersdorpjes en wandel door de straten van de koloniale stad Olinda. Kortom, een prachtige reis waarin cultuur en ontspanning perfect gecombineerd worden!

Dag 1-3 Salvador de Bahia
De eerste dagen is er alle gelegenheid om Salvador te verkennen. De stad staat bekend vanwege de kleurrijke bevolking en haar prachtige koloniale architectuur.

Dag 4-7 Aracaju, Penedo en Maceio
Vandaag gaat de reis met de huurwagen beginnen en vanaf nu is het genieten van de prachtige kusten van Brazilië. Dankzij de vrijheid van eigen vervoer zijn er volop mogelijkheid om te stoppen bij een van de idyllische strandjes of kleine vissersdorpjes die onderweg gepasseerd worden.

Dag 8-11 Porto Galinhas en Olinda
Porto Galinhas heeft veel te bieden, van een actieve buggytocht of snorkelen tot een tochtje met een vissersbootje en relaxen op het strand. Olinda is de voormalige hoofdstad van Brazilië en een van de best bewaarde koloniale steden. In 1980 is de stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Dag 12-13 Terugvlucht
Na een laatste korte rit naar Recife wordt de huurwagen weer ingeleverd en gaat de reis met de internationale vlucht terug naar Nederland.


Prijsindicatie:
€ 895,00 per persoon ( min 2 pers)
Prijs ondervoorbehoud van seizoen en koers

Prijs is exclusief:
Internationale retour vlucht en luchthavenbelasting,
€ 20,00 beokingskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking
Reis- en Annuleringsverzekering

Verlenging
Deze reis is uitstekend te verlengen met andere delen van Brazilië

Vaak geven luchtvaartmaatschappijen zeer gunstige tarieven en aanbiedingen op bestemmingen. Om deze reden geeft Angeli Travel de reis zonder vlucht. Angeli Travel kan naar wens de prijs voor retourvluchten voor u opvragen en boeken.

Suggesties: Angeli Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dit houdt in dat Angeli Travel persoonlijk een reis door gekozen land(en) kan samenstellen afgestemd op uw budget en wens eventueel in combinatie met andere landen


Bekijk uitgebreide landinformatie van Brazilië

Aanvraag reisprogramma


Dhr./mw. *
E-mail *
Telefoon: *
Bestemming:
Reiscode:
Reisperiode:
Aantal personen:
Opmerkingen en/of vragen:
 
Voorkeur voor land:
Type de volgende code over:*
 
   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl