Zoek je persoonlijke reis:

Minimale aantal dagen: Maximum prijs p.p.: Trefwoord:

NieuwsCharity avond 29 november 2017


Wine – Dine
29 november, aanvang 19.00 uur
Het Amstel Boathouse Amsteldijk 223 Amsterdam

Malando orkest zal de avond invullen met een vrolijke noot
HarmJan Bloem van TV BBQ “ ik kom bij je eten” zal voor vele lekkernijen zorgen
Het Amstel Boathouse voor het diner
Gastspreker: Ugyen Wangchuk uit Bhutan
Tijdens de avond een veiling met veilingmeester: Frederik Baerveldt
Loterij met veel leuke prijzen

Enkele jaren geleden werd door Angeli van de Kerkhof de Mieke Huigen stichting opgericht. Via deze stichting wordt een ziekenhuis onderhouden in Zambia waarbij de Lions, Kiwani's en Wilde Ganzen de Mieke Huigen Stichting enorm steunen. Het Angeli Travel team is als touroperator al jaren actief betrokken bij ‘goede doelen’. Naast het samenstellen van maatwerkreizen door veel landen in de wereld, hebben de dames van Angeli Travel een gezamenlijke belang om hulp te bieden waar het nodig is.

Na enkele bezoeken aan het koninkrijk Bhutan richten Bouke van Dijk, de Azië specialist van Angeli Travel en Angeli hun aandacht op het Bhutan Youth Development Funds (YDF) http://www.bhutanyouth.org/ een organisatie speciaal gefocust op de minder bevoorrechte jongeren en bieden ze steun en financiële hulp aan jeugd ontwikkelingsactiviteiten zoals onderwijs, basisvaardigheden en beroepsopleidingen.

Deze charity avond wordt gehouden voor hele jonge monniken uit Bhutan die in zes verschillende kloosters in het Himalaya gebied wonen. Wij streven samen met Bhutan YDF naar onderwijs voor deze kinderen zodat ze kunnen leren lezen, schrijven en rekenen.
Deze avond staat in het kader van:
Adopteer een monnik en geef deze kinderen net als vele andere kinderen een toekomst.

Geef om het kind en reserveer uw stoel € 100,00 per persoon info@angelitravel.nl
Mieke Huigen Stichting is door belastingdienst aangemerkt als ANBI

Voor meer informatie: Bhutan YouthBouke van Dijk beklimt als eerste 10 jarige de Kilimanjaro!


"Op 10 jarige leeftijd heeft in 1998 Bouke van Dijk, dochter van Angeli, de Kilimanjaro bedwongen. Ze is de jongste persoon die dat dit jaar heeft gedaan.
Voor meer informatie: bekijk het krantenartikelMeer belastingvrij invoeren


Vanaf 1 december 2008 kunt u voor een hoger bedrag belastingvrij goederen invoeren vanuit landen buiten de Europese Unie. Reist u met het vliegtuig of de boot? Dan kunt u voor 430 euro belastingvrij meenemen, dat was 175 euro.

Meer weten over invoeren vanuit het buitenland? Kijk dan op de site van de douane. Daar vindt u meer informatie over de nieuwe regels per 1 december 2008.
Voor meer informatie: www.douane.nl   Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl