Lid ANVR, SGR en Calamiteitenfonds


Waarom boeken bij een reisorganisatie in plaats van rechtstreeks op internet?
Het team van Angeli Travel reist over de hele wereld en is door en door bekend met de bestemmingen. Deze expertise is de kracht van Angeli Travel en daardoor kan het team voor u een schitterende maatwerk reis samenstellen. Wij maken graag overdag of in de avond een afspraak met u.

Angeli Travel voor: Expertise, maatwerk en betrouwbaarheid.

Angeli Travel heeft in alle landen die aangeboden worden contacten die ter plaatsen hulp verlenen mocht er iets gebeuren. Contact gegevens worden voor de reis gegeven.

Betrouwbaar: Angeli Travel is lid van de ANVR, de SGR en Calamiteiten
Angeli Travel hanteert de ANVR Reisvoorwaarden met afwijkende betaling- en annuleringsbepalingen. Op de website van Angeli Travel staan de ANVR Reisvoorwaarden of vraag de ANVR Reisvoorwaarden op bij Angeli Travel.

ANVR - Reisvoorwaarden
Angeli Travel is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Angeli Travel hanteert afwijkende annuleringsbepalingen zoals hieronder beschreven, goedgekeurd door de ANVR. www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf

SGR
Angeli Travel is aangesloten bij SGR. Alle pakketreizen vallen daarom onder de garantie van SGR (losse tickets niet). De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. https://www.sgr.nl

Calamiteitenfonds
Angeli Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Op de boekingsovereenkomst zijn de voorwaarden van de garantieregeling van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen mede van toepassing (zie website www.calamiteitenfonds.nl).
De garantie houdt in dat u als consument deelneemt aan een door ons georganiseerde reis, u (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren en u de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Angeli Travel als gevolg van een calamiteit de reis moet aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. https://www.calamiteitenfonds.nlContact gegevens Angeli Travel


Openingstijden Angeli Travel

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Kantoor Zijtak 15, 1251 RR Laren
Uitsluitend op afspraak

Afspraak kan in overleg overdag, in avond of op zaterdag ochtend. Zondag gesloten.

Tel: 035 - 53 17 499
Mobiel: 06-53652228
E-mail: info@angelitravel.nl

KvK:32057961
Lid SGR: 2241
Lid ANVR: 0968
CalimiteitenAnnuleringsverzekering


De vakantie is geboekt. Tussen het moment van boeken en vertrek bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Angeli Travel u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.

Ook als er tijdens uw reis iets gebeurd, zoals een ziekenhuisopname of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed.

Verzekeringen
Het is Russisch roulette om geen verzekeringen te nemen als u op reis gaat. Er kan tenslotte van alles gebeuren voor, tijdens of na een reis. We raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Angeli Travel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen mocht er iets mis gaan voor, tijdens of na de reis als u geen verzekeringen heeft afgesloten. Hier valt ook onder: vertragingen van vervoer en/of vluchten die uitvallen.

Angeli Travel kan voor u in overleg de reis- en annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Worden een reis- en annuleringsverzekering bij Angeli Travel afgesloten dan krijgt u van ons korting op de premie.

Ook een doorlopende reisverzekering (jaarverzekering) kan voor u en uw gezin door Angeli Travel afgesloten worden. Angeli Travel geeft korting op de premie van de jaarverzekering!

• Bij het maken van verre reizen bent u verplicht een wereldreisverzekering af te sluiten.
• Mocht u geen annulering en/of reisverzekering afsluiten is Angeli Travel in geen enkele situatie aansprakelijk voor de gevolgen en kosten bij annulering, vertraging en/of schade voor, tijdens of na de reis.
• Bij verzekeringen afgesloten bij Angeli Travel, biedt het Angeli Travel Team direct alle hulp mocht er voor of tijdens de reis iets gebeuren en neemt het team ook direct contact op met de Europeesche zodat er meteen actie ondernomen kan worden.
• Bij een doorlopende verzekeringsjaarpolis is het belangrijk altijd de dekking en het dekkingsgebied te controleren, (Nederland, Europa of Wereld) zodat u niet onderverzekerd op reis gaat.
• Als u een annulering jaarverzekering heeft afgesloten, check dan of het bedrag wat verzekerd is toereikend is met de prijs van de reis die u gaat boeken ( anders bent u onderverzekerd)
• Een annuleringsverzekering kan maximaal één week na de boeking van de reis afgesloten worden. Na deze week is het sluiten van een annuleringsverzekering niet meer mogelijk.
• Er bestaat geen aanspraak of vergoeding indien bij het afsluiten van de verzekering zodanige (medische) omstandigheden bekend of aanwezig zijn/waren dat het te verwachten was dat de reis geannuleerd respectievelijk afgebroken of onderbroken zou moeten worden.

Artikel 9, lid 3 van de ANVR reisvoorwaarden geeft aan dat reisorganisaties annuleringsvoorwaarden kunnen hanteren die specifiek op de organisatie zijn toegesneden. Een goede annuleringsverzekering dekt in veel gevallen de volledige kosten van de annulering.

Annulering van de reisovereenkomst door de klant dient schriftelijk te geschieden. Annuleringen buiten kantooruren worden geacht te zijn verricht op de eerstvolgende werkdag. Bij Angeli Travel worden de ANVR afwijkende voorwaarden voor de reiziger gehanteerd.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden bij Angeli Travel:
Voor eigen-vervoerreizen naar wooneenheden zoals bungalows, appartementen. Angeli Travel mag afwijkende annuleringsvoorwaarden hanteren bij het boeken van cruises, lijndienstreizen, rondreizen (incl. camperverhuur), avontuurlijke reizen, eigen vervoerreizen inzake de verhuur van motorboten of zeiljachten, resp. reizen met bezoeken aan nationale parken incl. pretparken of bezoeken aan culturele - of sportevenementen, en van reizen buiten Europa en de Middellandse Zeelanden kunnen afwijken van het bepaalde in artikel 6 lid 1 en artikel 12 lid 1 (aanbetaling en annulering).

Annuleringskosten bij Angeli Travel:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• Bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
• Bij annulering tussen de 24 en 18 weken voor vertrek: 50% van de reissom
• Bij annulering tussen de 18 en 12 weken voor vertrek: 75% van de reissom
• Bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.
• Wanneer tickets direct betaald en geprint moeten worden dan zijn deze tickets non-refundable (non refundable is dat geld niet terug gestort wordt) en wijzigingen zijn niet toegestaan.

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.*

Allrisk Annuleringsverzekering:
Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt.** Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren:
Als u wilt, kunt u een waarnemer meeverzekeren bij de kortlopende annulerings-verzekering. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op uw werk, of die op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, wilt u misschien uw reis annuleren of eerder terugkeren zodat u zelf de boel weer draaiende kunt houden. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Angeli Travel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen mocht er iets mis gaan voor, tijdens of na de reis als u geen verzekeringen heeft afgesloten. Hier valt ook onder: vertragingen van vervoer en/of vluchten die uitvallen.

Voor meer informatie: Aflopende annuleringsverzekering van de EuropeescheReisverzekering


Verzekeringen:
Het is Russisch roulette om geen verzekeringen te nemen als u op reis gaat. Er kan tenslotte van alles gebeuren voor, tijdens of na een reis.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Met een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering krijgt u bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kunt u los afsluiten als u heeft gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reisverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kunt u speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Angeli Travel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen mocht er iets mis gaan voor, tijdens of na de reis als u geen verzekeringen heeft afgesloten. Hier valt ook onder: vertragingen van vervoer en/of vluchten die uitvallen.

ANVR voorwaarden: www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf

Voor meer informatie: Aflopende reisverzekering van de Europeesche   Kantoor: Zijtak 15, 1251 RR Laren - Tel: 035 - 53 17 499 - E-mail: info@angelitravel.nl